PARTYO, CERCADOR DE FESTES PER A NENS I NENES

Troba la festa que vols pels teus fills en un sol clic!

Partyo és una central de reserves d’espais molt centrat en festes infantils.

Els usuaris (pares i mares, organitzadors de festes) poden buscar, comparar, triar i reservar el seu espai preferit en pocs minuts.

No caldrà massa temps per organitzar completament una festa des del mòbil o des de l’ordinador, simplement navegant per Partyo.

Tota la informació està 100% disponible, transparent, i comparable. Sense haver de fer trucades, enviar correus electrònics o formularis.

partyo

Com funciona Partyo?

Organitzar i reservar una festa d’aniversari és fàcil i còmode a Partyo. Cerca per ubicació, tipus de festa i data, i trobaràs tots els espais disponibles.

partyo

Podràs comparar entre totes les opcions, seleccioneu l’espai que més us agradi, fer la paga i senyal….I ja ho tindreu reservat.

Podreu reservar espais privats, “chiquiparks”, escoles bressol, ludoteques, parcs d’aventures, centres de làser tag, realitat virtual, espais singulars…. Per a tota classe de festes: festes d’aniversari infantils i per adults, reunions d’amics, trobades familiars, baby shower, batejos i comunions!

partyo

Avantatges de Partyo

  • Aconsegueix descomptes i promocions exclusius en centenars d’espais per a festes.
  • Munta la teva festa en qüestió de minuts, sense necessitat de contactar amb tots els proveïdors.
  • Tota la informació dels espais, en un únic punt: horaris, preus, localització, característiques, imatges, detalls, condicions…
  • Disponibilitat en línia en temps real per a centenars d’espais.
  • Els espais que no tenen la disponibilitat en línia, es pot enviar una sol·licitud per saber la disponibilitat per a un determinat dia.
  • Paga només la paga i senyal per reservar, i pagues la diferència el dia de la festa
  • I amb la garantia de Partyo: Preu mínim garantit + 48 hores de cancel·lació amb devolució total de l’import.

partyo

🔎 Comença a reservar la teva festa amb Partyo AQUÍ

Com va néixer Partyo?

Fa uns 5 anys, els fundadors de Partyo, pares de dos fills de 5 i 3 anys havien d’organitzar una festa d’aniversari pel seu fill gran que en aquell moment complia 1 any. Organitzar aquella festa es va convertir en viacrucis en un moment on la mare estava embarassada. Trobar locals i proveïdors per organitzar la festa va ser molt complicat: recerques a la xarxa, visitar moltes pàgines en línia, enviar mails, fer sol·licituds, demanar pressupostos, fer moltes trucades… I les respostes arriben tard… Fins i tot van fer un full de càlcul amb totes les respostes i opcions per poder comparar i triar. I va ser aleshores quan van decidir crear Partyo. Un espai on tota la informació està agrupada, 100% disponible, transparent, i comparable. Sense haver de fer trucades, enviar correus electrònics o formularis. Tot, es pot reservar en uns minuts!MÉS INFORMACIÓ

Lloc

Partyo, central de reserves
Carrer del Bruc, 149, 08037 Barcelona
Telèfon:
937 82 82 00
E-mail:
hola@partyo.club
Web:
http://bit.ly/31vSNNL?#

Més informació

🔎 Comença a reservar la teva festa amb Partyo AQUÍ