GREEN INDOOR PARK

Green Indoor Park: un parc infantil dedicat als esports

Nou horari d’estiu: dijous, divendres, dissabtes i diumenges de 17 a 22h.

El parc temàtic esportiu del Vallès a condiciona les seves instal·lacions posant una zona d’inflables i jocs d’aigua perquè els visitants puguin refrescar-se mentre gaudeixen de les activitats permanents:  la pista d’skatepark, el circuit de bicicletes, els inflables, la zona de motor elèctric, la pista de voley platja, pista de camp de futbol, els simuladors i el karting pels adults.

El Green Indoor Park, és la destinació per excel·lència de totes les famílies que tenen ganes de disfrutar dels esports d’acció, els inflables, les activitats lúdiques i el motor elèctric.

Un indoor per a totes les edats on els pares tenen l’entrada gratuïta sinó volen pujar a cap atracció.

El parc temàtic més gran d’Espanya dedicat als esports disposa de 12.000m2 de diversió dividits en tres zones diferents:

 • La KID ZONE, on és pot trobar diferents inflables, castells de boles, llits elàstics, una pista de voley platja, rocòdrom i una pista de futbol.

green indoor park

 • La FREESTYLE CITY, la part més radical del parc, on pots trobar la gran pista d’skatepark, un circuit de terra per bicicletes BMX, el pump track i d’altres atraccions per disfrutar amb l’scooter, els patins o l’skate.

green indoor park

 • La MOTOR ZONE, dedicada exclusivament al motor elèctric, on trobareu és el circuit de motos de trial, la zona de quads i la pista d’overboard.

green indoor park

 • També, disposem d’una pista de KARTING elèctric per tots aquells adults que volen disfrutar de l’adrenalina del parc i divertir-se durant una estona.

Totes les àreas estan supervisades per monitors que expliquen quin és el funcionament de les atraccions.

Es recomana portar el patinet, bici i/o proteccions encara que s’ofereix l’opció de llogar el material per una hora de manera gratuïta.

green indoor park

A més de la varietat d’activitats, el parc està equipat amb tots els serveis necessaris: bar, restaurant, lavabos i terrasses per oferir una experiència inoblidable al visitant.

Més que un parc temàtic infantil, podem parlar d’una petita ciutat dedicada a l’esport i la diversió on els nens troben els seus somnis fets realitat.

green indoor park

Al Green Indoor Park, també és poden celebrar aniversaris originals i esportius on les famílies viuen experiències úniques i inoblidables.

A  20 minuts de Barcelona, l’Indoor més gran d’Espanya, és la nova opció per passar els caps de setmana i els festius en família.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Lloc

Green Indoor Park
Camí Can Carreró, s/n. (08520 Les Franqueses del Vallès)

Comarca:

Vallès Oriental
Latitud i Longitud:
41.621410, 2.312195
Telèfon:
93.103.30.84
E-mail:
info@greenindoorpark.es
Web:
https://www.greenindoorpark.es/horarios-tarifas?#

Més informació

green indoor park
Horaris:
 • Divendres tarda, de 17.00h a 21.00h
 • Dissabte i diumenges: 10.00h a 21.00h
Horari de Nadal:
 • Dies 26, 27 i 28 de desembre de 17:00 a 21:00h
 • Dies 29 i 30 de desembre de 10:00h a 21:00h
 • Dies 2, 3 i 4 de gener de 17:00h a 21:00h
 • 5 de gener de 10:00h a 15:00h
➡ Consultar horaris de festius i vacances d'estiu al web: AQUÍ
Tipus d'entrada
 • Entrada Green: Pels que volen disfrutar de tot el parc.
 • Entrada Freestyle: Exclusiva per la zona freestyle.