FESTES D’ANIVERSARI AMB VEHICLES ELÈCTRICS

Festes d’aniversari amb vehicles elèctrics

En monocicle i patinets elèctrics!

A partir de 6 anys

Busques una festa diferent per l’aniversari del teu fill? Ara tens Giracat®

Amb Giracat® el teu fill i els seus amics s’ho passaran molt bé amb una alternativa innovadora i futurista. Farem l’activitat amb monocicles elèctrics Giracat® i també amb patinets i karts elèctrics. Només cal que trieu un espai apropiat i una data. Podem desplaçar-nos al vostre municipi o bé suggerir-vos un lloc adequat com ara el Fòrum de Barcelona.

L’activitat és apta per nens a partir de 6 anys, tot i que hi ha nens més petits que també la poden fer. Nosaltres portarem els monocicles Giracat® i patinets i karts elèctrics, farem una formació de 5 minuts i ja començaran a rodar.

Tenim els monocicles preparats perquè des del minut 1 els nens ja circulin per un circuit que prepararem. En 10 minuts estaran a punt per anar a fer una petita ruta si el lloc ho permet, o en cas que no sigui possible, completaran la festa en el circuit.

Els patinets elèctrics son un complement per a que els nens puguin provar més d’un vehicle de mobilitat elèctrica, i es preparin pel futur. Podran provar els karts elèctrics al final de l’activitat i s’ho passaran pipa. Algun dia no gaire llunyà a les ciutats ens mourem sobre aparells elèctrics com el Giracat®, no en dubteu. Després de la festa els vostres fills ja hi estaran preparats!

El preu mínim per la festa son 160€ i comprèn 6 vehicles (Giracat® i/o patinets), durant un màxim de dues hores. Si voleu més màquines o més estona, us farem un pressupost. Si us cal que posem el berenar en parlem, però normalment son els pares qui ho fan al seu gust.

vehicles elèctrics

També us farem un vídeo amb les imatges de la festa perquè pugueu mostrar-ho als amics i tenir un bon record d’un dia inoblidable! Al web www.giracat.cat/videos en trobareu uns quants!


PUBLICITATMolts pares també aprofiten per provar el Giracat® i els patinets elèctrics, tornen a fer de nen per una estona, i sovint veuen que Giracat® els pot ajudar a solucionar els problemes diaris de mobilitat. En efecte, Giracat® és divertit, i a la vegada ens pot ajudar en la vida quotidiana. Segur que us farà pensar en el futur de la mobilitat…

Si voleu conèixer comentaris de famílies que ha han provat les nostres festes, us en posem alguns:

Anna, mare del Marc: “Ahir va ser un dia genial, vam celebrar l’aniversari acompanyats dels seus amics i van viure una festa màgica gràcies a Giracat, una experiència única, 100% recomanable”

Elisenda, mare de l’Albert: “Tot un plaer haver contactat amb vosaltres per fer aquesta activitat, els nens han disfrutat molt i nosaltres també. Heu estat molt amables i molts atents en tot moment, us felicito per la vostra feina tant ben feta!”

Elena, mare de la Berta: “L’activitat ha estat genial, els nens super contents! El vídeo molt xulu… Mil gràcies!”

Fins hi tot n’hi ha que ens han dedicat un dibuix!

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens amb Giracat

GiraCat - Rutes per tot Catalunya
Telèfon:
667 56 49 24
E-mail:
info@giracat.cat
Web:
http://www.giracat.cat/?#