ESTELS PER LA PAU A CASTELLDEFELS

Centenars d’estels volaran a Castelldefels en el Dia Internacional d’Estels per la Pau

  • Diumenge 20 d’octubre de 2019 d’11 a 19 hores
  • A la Pl. de les palmeres, a Castelldefels

Es volen fer volar més de 900 estels!

La Fundació Comparte, que és qui organitza la sisena edició d’aquest esdeveniment juntament amb l’Ajuntament de Castelldefels, farà volar centenars d’Estels per la Pau a la platja de Castelldefels. La plaça de les Palmeres de Castelldefels serà una vegada més l’escenari d’una jornada que es celebra a més de 100 ciutats del món.

estels per la pau a castelldefels

La Fundació, que dona suport a nens i nenes a Amèrica Llatina des de fa més de 20 anys, vol que aquesta sigui una jornada de sensibilització, participació ciutadana i denúncia social.

Quatre escoles de Castelldefels: Jacint Verdaguer, Gaudí, Josep Guinovart i Frangoal, han participat activament des de les aules on més de 500 nens han dut a terme tallers de cultura de pau i construcció d’estels.Des de les 11 del matí fins a les 7 de la tarda els assistents podran participar en multitud de tallers organitzats per Comparte.

Asha Miró, icona intercultural i ambaixadora de cooperació internacional, serà l’encarregada de llegir el pregó que versarà sobre la pau al món, la no violència i la gestió sana dels conflictes.

estels per la pau a castelldefels

En un espai de 1.000m2 es realitzaran activitats de tota mena, adreçades especialment als més petits de la casa.

Els assistents podran participar en els tallers de construcció i decoració d’estels i gaudir de vols acrobàtics d’estels gegants, entre altres activitats programades com l’exhibició de balls i classes de maquillatge. Com a novetats d’aquest any hi haurà tallers de caricatures, un fotomató i un estand en què entretindrà als nens amb trucs de seguretat, una activitat patrocinada per Grup Maldonado, patrocinador de l’esdeveniment.

L’objectiu principal d’aquest acte és que les famílies i els nens reflexionin sobre la pau al món i, amb l’ajuda dels seus pares i educadors, deixin per escrit en els estels seus missatges i bons desitjos com a símbol multicultural que promou l’entesa entre pobles, el respecte, la justícia social i el diàleg per a la convivència.MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Castelldefels

data inici
20-10-2019

lloc

Plaça de les Palmeres
Castelldefels (Baix Llobregat)

Comarca:

Baix Llobregat
Latitud i Longitud:
41.266159, 1.9918314
Web:
https://cometasporlapaz.org/?#