ESPECTACLES MUSICALS A KIDDYMUSICS, A BARCELONA

“El Bosc dels Sons” – Un conte gegant ple de cançons

ESPECTACLE AJORNAT

Espectacle escolar i familiar per nens/es fins a 5 anys amb música en viu.

ESPECTACLES MUSICALS A KIDDYMUSICS

Piano i Violí, i cançons originals. En Pau i la Nora són germans i viuen en una masia al costat d’un bosc. La Nora ha dibuixat un conte gegant molt especial; ESTÀ PLE DE SONS I CANÇONS!! Les pàgines del conte ens mostren cinc entorns sonors diferents; la masia, el bosc, el riu, la carretera i l’escola. Cada pàgina té la seva música, els seus sons i uns personatges que haurem de buscar perquè han desaparegut del conte que havia dibuixat la Nora. En Rupit, un pit-roig amic del Pau i la Nora ens ajudarà a trobar-los!

Idioma: català

Durada: 55 minuts

Preu: 10 euros

➡ Compra de tickets AQUÍ“Ja Vénen els Músics” – La revolució dels instruments

Diumenge, 19 d’abril a les 18 hores

En una estació de tren la Lola acaba de conèixer uns músics, el Titin i la Titina, que només parlen mitjançant els seus instruments.

Com s’entendran doncs? “ELS TITINS” viatgen amb les maletes carregades d’uns instruments molt trapelles que en el decurs de l’espectacle aniran guanyant protagonisme fins al punt que, sentin-se menyspreats pels seus amos, els instruments es revolucionen i munten el seu propi espectacle.

La màgia dels teatre negre farà que aquests instruments prenguin vida i ens convidin a la seva festa particular. Quedareu bocabadats!

ESPECTACLES MUSICALS A KIDDYMUSICS

Idioma: català

Durada: 1 hora

Preu: 10 euros

➡ Compra de tickets AQUÍ“Taka Taka Xum Xum” – Concert per nadons

Diumenge, 17 de maig a les 18 hores

Uns músics disposats a fer un PIC NIC arriben amb un vehicle que té alguns problemes. Xum, Xum, Xum… s’ha parat!

Què fem? De moment menjar!

Un Concert-Espectacle participatiu sense paraules, ple de sons, música i dansa per a tota la família però on els més petits són els autèntics protagonistes.

ESPECTACLES MUSICALS A KIDDYMUSICS

Espectacle sense paraules.

Durada: 1 hora

Preu: 10 euros

➡ Compra de tickets AQUÍ“Que Comença l’Òpera” – El conte de Hansel i Gretel

Diumenge, 14 de juny a les 18 hores

Coneixeu l’Òpera Hansel i Gretel de Engelbert Humperdink? Però el conte dels Germans Grimm si que el coneixeu… llavors us volem explicar aquest conte però us volem cantar l’òpera, bé us volem cantar el conte però us volem explicar l’òpera. Es tracta d’una adaptació de l’obra per introduir als assistents al món de l’òpera. L’explicació de la trama d’aquesta història amb la música, les peces líriques més conegudes ajuden als nens/es a entendre en què consisteix una òpera; música, dansa i teatre.

Durada: 1 hora

Idioma: català

Preu: 10 euros

➡ Compra de tickets AQUÍEducació musical a partir dels 4 mesos

KiddyMusics és una Plataforma per a l’Educació i la Difusió de la Música. Ofereix programes i activitats a partir dels primers mesos de vida. L’escola acompanya als infants en la seva formació s’implementa en tres etapes que coincideixen en la seva evolució cognitiva.

  • Culturització – La música de la nostra cultura – Fins als 2-4 anys.
  • Imitació – Patrons Rítmics i Tonals – Fins als 3-5 anys.
  • Asimilació – Consciència del que fan – A partir dels 4-6 anys.

“Lobjectiu de KiddyMusics és descobrir les aptituds musicals de cada nen i desenvolupar les seves habilitats formant així persones musicalment educades i artísticament sensibles.”

KiddyMusics forma musicalment al nens i també promou concerts i espectacles propis per a totes les edats i estils musicals.

🔎 MIRA TOTS ELS PROGRAMES DE KIDDYMUSICS AQUÍ


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Música per a infants, joves i adults!

data inici
15-03-2020

Lloc

KiddyMusics - Plataforma per a l'Educació i la Difusió de la Música
Roger de Flor, 291 08025 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Telèfon:
93 4584203
E-mail:
hola@kiddymusics.com
Web:
https://www.kiddymusics.com/?#

Més informació

Sorteig d'entrades

Sorteig de 4 entrades per la sessió de diumenge 15 de març a les 18 hores de “El Bosc dels Sons” – Un conte gegant ple de cançons, per a infants a partir de 5 anys.➡ Com participar? Envia'ns un mail a info@sortirambnens.com abans del 12 de març de 2020 a les 12h. Al cos del missatge escriu BOSC DELS SONS Deixa el teu nom i telèfon i t'avisarem per mail si ets el guanyador. Molta sort! 
  • KIDDYMUSICS - ROGER DE FLOR.
Roger de Flor, 291 08025 Barcelona, Telèfon: 934584203 

➡ Compra de tickets AQUí