ESPECTACLES INFANTILS A BARCELONA

On és la fada alegria?

Fins al 30 de maig de 2021

Una oportunitat única per viure en família aquesta experiència emocionant on els petits entren literalment dins de l’obra i poden interactuar amb els actors i, amb sort, fins i tot interpretar un petit paper d’aquest conte original.

ESPECTACLES INFANTILS A BARCELONA Acompanya’ns a un país molt llunyà on ha desaparegut la fada Alegria i la pallassa Tomassa emprèn un viatge fantàstic en el qual coneixerà éssers màgics que l’ajudaran a buscar a la fada. Un bruixot, en Camil, intentarà impedir-ho amb el seu avorriment.

espectáculo infantil en

És una obra que trenca estereotips i compta amb una estètica renovada, que modernitza la visió clàssica dels contes amb un llenguatge actual, de carrer, i uns personatges que sorprendran petits i grans.

La creació d’un ambient teatral màgic (comèdia, música, misteri, màgia i sorpresa) contagia al públic per tal que visqui amb tots els sentits el relat vital d’una noia que, d’entrada, perd la seva alegria. Perquè, només a partir d’aquell instant som capaços de començar com cal el viatge a la felicitat.

➡ Compra les entrades AQUÍ

 MÉS INFORMACIÓ

Teatre per a infants a Barcelona

data inici
25-04-2021
data fi
30-05-2021

Lloc

Aquitània Teatre, Barcelona

Comarca:

Barcelonès

Més informació