ESPECTACLES INFANTILS A BARCELONA

On és la fada alegria?

Fins l’1 de desembre de 2019

Una oportunitat única per viure en família aquesta experiència emocionant on els petits entren literalment dins de l’obra i poden interactuar amb els actors i, amb sort, fins i tot interpretar un petit paper d’aquest conte original.

ESPECTACLES INFANTILS A BARCELONA Acompanya’ns a un país molt llunyà on ha desaparegut la fada Alegria i la pallassa Tomassa emprèn un viatge fantàstic en el qual coneixerà éssers màgics que l’ajudaran a buscar a la fada. Un bruixot, en Camil, intentarà impedir-ho amb el seu avorriment.

espectáculo infantil en

És una obra que trenca estereotips i compta amb una estètica renovada, que modernitza la visió clàssica dels contes amb un llenguatge actual, de carrer, i uns personatges que sorprendran petits i grans.

La creació d’un ambient teatral màgic (comèdia, música, misteri, màgia i sorpresa) contagia al públic per tal que visqui amb tots els sentits el relat vital d’una noia que, d’entrada, perd la seva alegria. Perquè, només a partir d’aquell instant som capaços de començar com cal el viatge a la felicitat.

➡  Compra les entrades AQUÍ

 MÉS INFORMACIÓ

Teatre per a nens a Barcelona

Lloc

Aquitània Teatre, Barcelona

Comarca:

Barcelonès

Més informació