ESPECTACLES FAMILIARS A SANT BOI DE LLOBREGAT

Dintrissim, amb Xiula

Diumenge 19 de gener de 2020 a les 12 hores al Teatre de Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat)

Espectacle musical.

Els quatre músics de Xiula, després de tant viatjar pel món, decideixen iniciar l’aventura definitiva: un recorregut per l’interior del cos humà on podran descobrir alguns dels secrets i de les problemàtiques que s’amaguen en cadascun de nosaltres. Un viatge que no deixa de ser la metàfora d’un moment introspectiu que creiem mes necessari que mai; un aturar-se per respirar, tancar els ulls i mirar cap endins.

ESPECTACLES FAMILIARS A SANT BOI DE LLOBREGAT

L’espectacle és un concert teatralitzat on les noves cançons de Xiula es combinaran amb alguns dels clàssics del grup. A través de la música, l’humor i acompanyats per projeccions anatòmiques sorprenents, els Xiula s’enfrontaran al sucre, vibraran amb els polls, gaudiran d’una meditació màntrica col·lectiva, rapejaran sobre la verdura i el peix, i tractaran altres temes que afecten a tots i totes, com els mocs o les pantalles.

Melodies modernes i lletres crítiques en un espectacle interactiu per a tots els públics que us pentinarà els chakres.Núvol gris gras gros, amb la Cia. Teattre al detall

9 de febrer a les 12 hores a L’Auditori Ciutat Cooperativa ( Molí vell c. Pau Casals 7)

Aquesta és la història d’un núvol viatger, que després de córrer món i acumular aigua i més aigua s’ha fet gris, gras i gros. Ara necessita ploure i buscarà un lloc on la seva aigua sigui profitosa i netegi carrers, regui camps i ompli rius.

Però cada cop que intenta ploure algú o altre l’atura, ja que “mai plou a gust de tothom”. Aconseguirà ploure i ajudar algú?

Maletes que viatgen amb el núvol i ens obren mons màgics plens de sorpreses i petits titelles. Cançons i música en directe acompanyen la història d’aquest núvol gris, gras i gros.

ESPECTACLES FAMILIARS A SANT BOI DE LLOBREGAT

Un espectacle proper, amb tot el nostre estil i tota la nostra poètica al servei dels primers espectadors.Rojo Standard, amb la Cia. LaNördika circo y danza (Andalusia)

16 de febrer de 2020 a les 12 hores al Teatre de Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat)

Ja ho deia Bécquer, que l’amor és un misteri: “Tot en ell són fenòmens, a quin més inexplicable, tot en ell és il·lògic, tot en ell és vaguetat i absurd”.

Foraster i forastera es mouen per un estrany món. Marcats pel color blanc i pel color vermell, volen aproximar-se des de la curiositat, la diferència, el joc … i provocaran les combinacions més divertides.

ESPECTACLES FAMILIARS A SANT BOI DE LLOBREGAT

Sensible i tendre, descarat i alegre, Vermell estàndard deixa empremta a la retina, en la memòria i en el cor.

Dos éssers oposats es troben en un marc escènic on els colors marquen el ritme i la peça clau és l’amor. Un viatge a través de les emocions, ventures i desventures de l’amor. Una barreja excel·lent entre dues disciplines: circ i dansa.

 Periquillo, amb Javier Ariza

1 de març de 2020 a les 12 hores a L’Auditori de La Gralla (Pl. dels Gegants 1)

Periquillo, innocent i eixerit, combina la música, l’humor i el teatre de gest per tal de sortir-se’n de tots els embolics que se li presenten.

ESPECTACLES FAMILIARS A SANT BOI DE LLOBREGAT

Un espectacle fresc en clau de comèdia pensat per fer riure a la canalla i viure una experiència escènica més enllà del que estan acostumats a veure.

 MÉS INFORMACIÓ

data inici
19-01-2020

Més informació