ESPECTACLES FAMILIARS A BARCELONA, AL TEATRE TANTARANTANA

Agafa el raspall, de la Cia Pissarra i Grup Macedònia (Catalunya)

Dies 4 i 5 de novembre de 2017
Dissabtes a les 18 hores i diumenges a les 12 hores

Teatre, poesia i música

La Clara, la Bruna i l’Àlex són tres noies de Vilafranca del Penedès.

Fins ara eren simplement companyes de classe, no es coneixien gaire, però els hi ha tocat fer juntes un treball sobre el canvi climàtic. Per aquest motiu, han quedat a la biblioteca Torres i Bages de la ciutat.

Allà, remenant llibres i cercant informació, es troben una nota misteriosa. Tot i els esforços per concentrar-se en el treball, la seva curiositat les porta a investigar l’origen d’aquell paperet misteriós…. i descobriran un episodi real de la vida de la Joana Raspall.

La poesia de la Joana Raspall és ja un clàssic a les aules de les escoles, però Agafa el Raspall va més enllà de la seva poesia per a conèixer la persona, la poetessa.

No és un recital poètic, és una història embolcallada de misteri. Les protagonistes de la història són tres nenes de Vilafranca del Penedès que han quedat per fer un treball a la Biblioteca Torres i Bages, que és la biblioteca on la Joana Raspall va treballar durant la Guerra Civil.

La curiositat de la Bruna, la Clara i l’Àlex, farà que descobrim alguns dels moments més significatius de la vida d’aquesta poetessa que tant va fer per la llengua catalana.

Durada: 50 minuts
Espectacle en català

Preu taquilla: 9€ (8€ + 1€ de gestió)

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens al teatre

Lloc

Tetare Tantarantana
C/ de les Flors, 22 (08001 Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3759460, 2.1673411
Telèfon:
93 441 70 22
E-mail:
teatre@tantarantana.com
Web:
http://www.tantarantana.com/?#

Com Arribar-hi

Més informació

Com arribar-hi?

  • En metro: L2 i L3 Parada Paral·lel