📽 EL MEU PRIMER FESTIVAL DE CINEMA

El meu Primer Festival

Del 12 al 28 de novembre de 2021
Per a infants de 2 a 12 anys

El 12 de novembre torna El Meu Primer Festival, el certamen internacional de cinema per a nens i nenes de 2 a 12 anys, on ells són els veritables protagonistes.

La mostra presentarà una acurada selecció amb més de 100 pel·lícules d’arreu del món, per a què els més petits i les seves famílies gaudeixin d’un cinema singular, creatiu, plural i inèdit, normalment difícil de trobar a les cartelleres comercials. I també hi haurà una doble oferta presencial i en línia.

el meu primer festival

La major part de la programació estarà disponible en línia a la plataforma FILMIN i també hi ha sessions programades a cinemes de Barcelona, Madrid i altres poblacions.

HI haurà un total de 48 projeccions familiars durant els 3 caps de setmana i 32 escolars entre setmana.

El festival esdevé una finestra oberta a la diversitat de llenguatges (animació, ficció, documental); de tècniques d’animació (stop-motion, animació d’autor, 3D); i de països d’origen (més de 30 països representats, des de Canadà a la República Txeca, passant per França, Suïssa, Rússia, Austràlia o Hong Kong).

El festival desplegarà tot d’eines complementàries a les pel·lícules, per fomentar el diàleg i la participació: votacions, jurat infantil, tallers o cinefòrums.

Els creadors/es i productors/es, explicaran en primera persona com han fet les pel·lícules i atendran les preguntes i inquietuds dels joves espectadors.

Aquest any 2021 s’ha posat en marxa el segell MPF ACT!, un segell que aglutina films que tracten temàtiques centrades en els drets humans, la justícia social, l’equitat de gènere o el medi ambient, entre altres.

📽️ Mira tota la programació AQUÍ

 MÉS INFORMACIÓ

Cinema per a infants

data inici
12-11-2021
data fi
28-11-2021

lloc

A Barcelona i altres poblacions catalanes

Més informació