EL MEU PRIMER FESTIVAL

El meu Primer Festival

Fins al 24 de novembre de 2019
Per a infants de 2 a 12 anys

➡ Es projectaran 92 pel·lícules de 18 països diferents com Austràlia, França, Japó, Rússia o Colòmbia, la majoria d’elles inèdites al nostre país.

🔎 NOVETAT! El documental s’incorpora per primera vegada al festival amb la secció MiniDocus, una selecció de curtmetratges sobre les similituds i diferències entre les persones nascudes en diferents parts del planeta.

HI haurà 26 curtmetratges multipremiats procedents de 13 nacionalitats diferents  repartits en tres seccions dividides per recomanació d’edats: Minimatch +2, Minimatch +4 i Minimatch +7.


PUBLICITATEl Meu Primer Festival presentarà títols on el públic podrà gaudir de Música a primera vista, un cine-espectacle de producció pròpia amb l’artista i compositor Marc Parrot, i de projeccions que pretenen homenatjar el surrealisme i la família mitjançant l’animació. D’altra banda, Rússia serà el país convidat de l’edició 2019. Des de Rússia amb humor i Muntanya russa animada seran els dos programes de curts especials dins d’aquesta secció on hi haurà grans títols d’animació russa contemporània.

El curtmetratge documental tindrà una secció dedicada a la diversitat cultural, l’objectiu de la qual és que les nenes i nens descobreixin altres maneres de viure i reflexionin sobre les similituds i diferències que existeixen entre les persones nascudes en una part o una altra del món.

Hi haurà també una categoría de Cinema de tots els temps, que inclourà, entre altres, un cine-concert d’un clàssic del cinema mut com Buster Keaton. Mentrestant, la secció Petits experiments, organitzada en col·laboració amb el Festival de Cinema Independent L’Alternativa, prioritzarà la selecció d’obres d’autor més arriscades que intenten promoure tècniques de caràcter més experimental i innovador.

El Meu Primer Festival és tan important la selecció de pel·lícules com l’experiència cinematogràfica a la sala, per això les projeccions s’acompanyen amb altres activitats com cinefórums, tallers, materials didàctics sobre les pel·lícules o divertides presentacions a càrrec d’animadors, trobades amb cineastes convidats, tot per a aconseguir que el visionat resulti enriquidor, memorable i significatiu per als petits espectadors.

A més de Barcelona i Madrid, El Meu Primer Festival també acosta al novembre el millor cinema infantil a les localitats de Figueres, L’Hospitalet de Llobregat, La Garriga, Vitòria, Sòria, Lloret de Mar, Olot, Vic, Matadepera i Vilafranca del Penedès. A més de Barcelona i Madrid, El Meu Primer Festival també acosta al novembre el millor cinema infantil a les localitats de Figueres, L’Hospitalet de Llobregat, La Garriga, Vitòria, Sòria, Lloret de Mar, Olot, Vic, Matadepera i Vilafranca del Penedès.

➡ Mira tota la programació AQUÍ

Pots comprar les entrades AQUÍMÉS INFORMACIÓ

Cinema per a infants

data inici
09-11-2019
data fi
24-11-2019

Lloc

A Barcelona i altres poblacions catalanes

Més informació


Seus del Festival Barcelona

  • Cines Verdi Park CalleTorrijos, 49
  • Filmoteca de Catalunya Calle Salvador Seguí, 1
  • Bosque Multicines Rambla del Prat, 16
  • Institut Francès de Barcelona Calle Moià, 8
  • Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) Calle Montalegre, 5
  • Auditori de Sant Martí de Provençals Plaça Angeleta Ferrer, 2

Venta d'entradas

  • Venda anticipada d'entrades al web del festival ia les taquilles de les sales abans de l'inici de la sessió.
  • El preu de les entrades varia en funció de la seu.