EL MEU PRIMER FESTIVAL DE CINEMA

El meu Primer Festival

Del 13 de novembre al 4 de desembre de 2020
Per a infants de 2 a 12 anys

El 13 de novembre torna El Meu Primer Festival, el certamen internacional de cinema per a nens i nenes de 2 a 12 anys, on ells són els veritables protagonistes. La mostra presentarà una acurada selecció amb 90 pel·lícules d’arreu del món, per a què els més petits i les seves famílies gaudeixin d’un cinema singular, creatiu, plural i inèdit al nostre país, normalment difícil de trobar a les cartelleres comercials.

el meu primer festival

La 13a edició arriba amb novetats, ja que enguany el festival aposta per a fer un salt al format digital.

El format d’aquesta edició està pensat perquè sigui híbrid i combini la part online i la presencial. La major part de la programació estarà disponible en línia a la plataforma FILMIN i també hi ha sessions programades a cinemes de Barcelona, Madrid i altres poblacions, que es duran a terme en funció de les restriccions que s’apliquin a cada territori durant les properes setmanes.

Un dels objectius principals de l’edició 2020 és mantenir l’esperit del festival malgrat les limitacions ocasionades per la Covid-19. Un espai on no només es poden descobrir pel·lícules, sinó que els nens i nenes són els autèntics protagonistes: un públic que pensa, opina, vota i crea. Per aquest motiu, la mostra estrena una nova web molt més interactiva amb tallers en streaming, vídeo-tutorials, trobades amb directors, votacions, concursos, materials didàctics i molt més.

el meu primer festival

Per aquest motiu, també el festival comptarà amb la presència virtual dels germans Claqueta, apassionats del cinema i presentadors d’El Meu Primer Festival, que acompanyaran els espectadors en totes les sessions online.

el meu primer festival

Una vegada més, El Meu Primer Festival, renova el seu compromís amb el cinema de qualitat i ofereix una programació única i variada pel que fa  a seccions, llenguatges artístics i països d’origen.

📽️ Mira tota la programació AQUÍMÉS INFORMACIÓ

Cinema per a infants

data fi
04-12-2020

Lloc

A Barcelona i altres poblacions catalanes

Més informació