CONTES ALS MUSEUS PER A NENES REBELS, A BARCELONA

Contes per a nenes rebels.
Una activitat per posar en valor el paper de la dona en els àmbits de la creació i la investigació

  • Dissabte 14 d’abril de 17 a 18 hores

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu Marítim de Barcelona, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu Nacional d’Art de Catalunya i el Museu del Disseny de Barcelona presenten el programa Contes als museus per a nenes rebels, que permetrà als més petits conèixer la història de dones vinculades amb la temàtica de cada museu.

contes als museus per a nenes rebels

L’activitat s’inspira en el llibre Contes de bona nit per a nenes rebels (Editorials Destino i Estrella Polar).

Es narren històries que recreen la vida de 10 dones rellevants en l’art, les ciències o els oficis escrites expressament per aquest cicle en format conte infantil.

En cada sessió l’actriu Cristina Cervià narrarà als més petits dos contes curts sobre la vida de dues dones relacionades amb els àmbits particulars de cada museu, mentre la il·lustradora Sònia González anirà dibuixant la biografia en directe.

Programació Contes als museus per a nenes rebels

  • Dissabte 14 d’abril al Museu del Disseny de Barcelona, la darrera sessió del cicle estarà dedicada a les dones dissenyadores que han treballat a l’entorn del disseny de producte, gràfic o de la moda, com la Asunción Bastida (Barcelona, 1902 – L’Espluga de Francolí, 1995) dissenyadora de moda d’alta costura, i la ceramista barcelonina Madola, Maria Àngels Domingo Laplana, (Barcelona, 1944).

Entrada lliure fins a completar aforament. No cal reserva prèvia.

MÉS INFORMACIÓ

Museus amb activitats infantils

data inici
14-04-2018
Activitats gratuites sortir amb nens

Comarca:

Barcelonès

Més informació

  • Activitat gratuïta.
  • Cal fer reserva prèvia.
  • Aforament limitat.