COLÒNIES D’ESTIU AMB ROSA DELS VENTS

Colònies d’estiu amb Rosa dels Vents! Que comenci l’aventura!

Ja podeu reservar les colònies d’estiu 2017 amb Rosa dels Vents!

Amb o sense anglès, us espera un món d’emocions, nous amics, els monitors més divertits i una experiència al·lucinant!

I no cal que us preocupeu ni pels sortejos ni per les preinscripcions: teniu plaça assegurada!

Voleu saber què us tenen preparat?

Si els vostres fills no poden parar quiets a la cadira, les aventures aquàtiques i nàutiques o les de muntanya saciaran les seves ganes d’adrenalina!

El futbol és la seva passió? Els millors entrenadors els ensenyaran a ser uns “cracks” al campus professional de futbol.

Si prefereixen resoldre endevinalles i trencaclosques, aquest any Rosa dels Vents estrena l’Escape Mas Badó. Només si treballen junts i utilitzen el seu cap podran sortir del mas… Aconseguiran tornar a casa?

N’hi ha que somien en ser actors i actrius de cinema o DJ’s… En altres paraules, són tots uns artistes! Deixa que creïn obres i us enlluernin amb les seves actuacions després de gaudir de les colònies DJ Productor musical o Paramount Film Academy.

Potser als vostres fills els desborda la imaginació i es passen el dia fent justes amb espases, sent prínceps encantats o bruixetes… Feu que passin un estiu de conte amb l’escola de màgia o el Mediaval Kingdom!

I si els hi agrada preguntar-se què hi ha més enllà de les estrelles, també hi ha un lloc per a ells a Rosa dels Vents, on observarem el cel per a avivar la seva curiositat i resoldre preguntes tots plegats.

I això no és tot! Descobreix totes les colònies al nostre web des de només 299€!

Reserva ara!

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page