COLÒNIES D’ESTIU AMB ROSA DELS VENTS

Colònies d’estiu amb Rosa dels Vents!

Segur que s’ho passaran bé!

Ja pots reservar les colònies d’estiu amb Rosa dels Vents aquest 2019!

colònies d’estiu amb Rosa dels Vents

Ja podeu reservar les colònies d’estiu amb Rosa dels Vents! Amb o sense anglès, als vostres fills els hi espera una experiència al·lucinant: un món d’emocions i nous amics. A més, dels monitors més divertits!


PUBLICITATAnar de colònies és una vivència molt enriquidora, que ajuda a créixer, però això implica sortir de la zona de confort, enfrontar-se a nous reptes i també passar uns dies allunyats dels pares.

Després de més de 40 anys fent colònies, a Rosa dels Vents saben que per vosaltres la protecció dels vostres fills és molt important i per això, sense arribar a sobreprotegir-los, vetllen en tot moment per la qualitat i la seguretat de les seves colònies, amb monitors 24h que s’encarreguen de que els nens i nenes gaudeixin al màxim de les colònies!

colònies d’estiu amb Rosa dels Vents

Voleu saber què us tenen preparat pel 2019?
Als seus 30 programes de colònies amb anglès, nàutiques, esportives i d’aventura, s’hi sumen 4 grans novetats:

· Si els vostres fills tenen ganes d’activitats canyeres, que es preparin per les colònies Canya Empordà! amb noves experiències a l’Estartit com el bivac, conduir una handbike, superar les proves de max cross i un munt d’activitats com la vela, el caic o el windsurf.

· Tot Aventura: unes colònies tot terreny amb un munt d’activitats per realitzar a l’espectacular entorn del Castell de Fluvià: karting, paintball, tirolina, escalada, jump extrem, BTT… S’hi aventuraran?

colònies d’estiu amb Rosa dels Vents

Unes colònies només aptes per als adolescents més atrevits: Top Muntanya! Les cotes de diversió estaran ben amunt, i la velocitat es dispararà als Pirineus amb l’hidrospeed, un emocionant descens pel riu. A punt per unes colònies top?

· Dues cases colònies per unes colònies multi-temàtiques? El programa Beach & Horses innova oferint una estada de dues setmanes, una d’Adrenaline Activities a La Fosca, i una altra d’Anglès i Equitació a Mas Pinsach. Amb tot el desplaçament inclòs!

colònies d’estiu amb Rosa dels Vents

➡ Reserveu ara les colònies d’estiu dels vostres fills a rosa dels Vents AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ

De colònies amb Rosa dels Vents!