COLÒNIES D’ESTIU AMB ROSA DELS VENTS

Colònies d’estiu amb Rosa dels Vents!

Segur que s’ho passaran bé!

Ja pots reservar les colònies d’estiu amb Rosa dels Vents aquest 2018!

Amb o sense anglès, us espera un món d’emocions, nous amics, els monitors més divertits i una experiència al·lucinant! I no cal que us preocupeu ni pels sortejos ni per les preinscripcions: teniu plaça assegurada!

colònies d’estiu amb Rosa dels Vents

Segur que s’ho passaran bé: són les colònies amb els monitors més divertits, les activitats més emocionants, i els màxims certificats de qualitat i seguretat!

Voleu saber què us tenen preparat?

Si els vostres fills no poden parar quiets a la cadira, les aventures aquàtiques i nàutiques o les de muntanya saciaran les seves ganes d’adrenalina! Voleu un estiu “A tot Gas”? Com a gran novetat, colònies amb Karting a Palamós i un munt d’activitats aquàtiques per un estiu ple d’adrenalina!

colònies d’estiu amb Rosa dels Vents

Si prefereixen resoldre endevinalles i trencaclosques, aquest any Rosa dels Vents estrena l’Escape Mas Badó. Només si treballen junts i resolen tot tipus de proves físiques i d’enginy podran sortir del Mas… Aconseguiran tornar a casa?

Els hi agrada l’art i l’acció? Una combinació explosiva per fer sortir tota l’adrenalina i la creativitat, amb o sense anglès. Tant bon punt estarem fent taller de torn com circuit de quads. Artistes en acció!

·  I les opcions multiesportives no s’acaben: Ràfting al Pirineu, Team Building a la natura, Campus d’Equitació… 1001 opcions plenes d’activitats per tots els gustos! I moltes d’elles a la platja!

colònies d’estiu amb Rosa dels Vents

I si els hi agrada preguntar-se què hi ha més enllà de les estrelles, també hi ha un lloc per a ells a Rosa dels Vents, on observarem el cel per a avivar la seva curiositat i resoldre preguntes tots plegats.

I això no és tot! Descobreix totes les colònies a la web de Roa dels Vents des de només 299€!

Reserveu a: http://coloniesdestiu.rosadelsvents.es/programes/

MÉS INFORMACIÓ

De colònies amb Rosa dels Vents!