CINEMA I ACTIVITATS CREATIVES PER A INFANTS A BARCELONA

Cinema i activitats gratuïtes al Casal Pou de la Figuera

Activitats gratuïtes el 5 de maig de 2018
Per a infants de 3 a 7 anys

Cinema i activitats creatives per a infants. Activitats gratuïtes on es proposen dinàmiques relacionades amb les arts visuals i la representació cinematogràfica.

Es realitza els matins de dissabte (d’11 a 13 hores) i té com a objectiu oferir una proposta lúdica i creativa a partir de referències procedents de la cultura audiovisual en diferents formats.

L’activitat està dissenyada per a que les famílies deixin els nens i les nenes  a càrrec de monitors i monitores especialitzats, que els acompanyaran en totes les activitats.

cinema i activitats creatives per a infants

Es tracta d’un projecte, concebut per l’equip pedagògic de Drac Màgic i organitzat conjuntament amb l’Associació de veïns i veïnes del Casc Antic, que té la finalitat de fomentar una pràctica del lleure que enriqueixi l’imaginari dels infants, que els apropi a la diversitat i la intensitat de les experiències estètiques i que, alhora contribueixi a la seva interrelació amb altres nens i nenes del seu entorn proper.

A partir de dibuixos, pintures, fotografies o fragments audiovisuals es desenvolupen un seguit de propostes que, mitjançant el joc, la creativitat, les dinàmiques corporals i el treball en equip, permeten expressar les emocions de nens i nenes així com fomentar les seves habilitats personals i socials.

Programació:

Dissabte 5 de maig de 2018: Molt més que paraules

Ssssht! Silenci! Ens convertim en actors i actrius de cinema mut i ens expressem a través del cos, els gestos i les mirades.  Una experiència lúdica a través de la mímica i l’expressió corporal.

MÉS INFORMACIÓ

Activitats gratuïtes a Barcelona

data inici
05-05-2018

lloc

Casal de Barri Pou de la Figuera
Sant Pere més baix, 70 (Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3891700, 2.1767870
Telèfon:
93 216 00 04
E-mail:
drac.info@dracmagic.cat
Web:
http://www.dracmagic.cat/?#