IMAGINA! IMAGINA! CINEMA I ACTIVITATS CREATIVES PER A INFANTS A BARCELONA

Cinema i activitats gratuïtes al Casal Pou de la Figuera

Activitats gratuïtes per a infants de 3 a 7 anys
  • 28 de maig
  • D’11 a 13.00 h al Casal de barri Pou de la Figuera (C/ Sant Pere més baix, 70)

Cinema i activitats creatives per a infants. Activitats gratuïtes on es proposen dinàmiques relacionades amb les arts visuals i la representació cinematogràfica.

Es realitza els matins de dissabte (d’11 a 13 hores) i té com a objectiu oferir una proposta lúdica i creativa a partir de referències procedents de la cultura audiovisual en diferents formats.

L’activitat està dissenyada per a que les famílies deixin els nens i les nenes  a càrrec de monitors i monitores especialitzats, que els acompanyaran en totes les activitats.

cinema i activitats creatives per a infants

Es tracta d’un projecte, concebut per l’equip pedagògic de Drac Màgic i organitzat conjuntament amb l’Associació de veïns i veïnes del Casc Antic, que té la finalitat de fomentar una pràctica del lleure que enriqueixi l’imaginari dels infants, que els apropi a la diversitat i la intensitat de les experiències estètiques i que, alhora contribueixi a la seva interrelació amb altres nens i nenes del seu entorn proper.

A partir de dibuixos, pintures, fotografies o fragments audiovisuals es desenvolupen un seguit de propostes que, mitjançant el joc, la creativitat, les dinàmiques corporals i el treball en equip, permeten expressar les emocions de nens i nenes així com fomentar les seves habilitats personals i socials.

Les famílies poden deixar als nens i les nenes a càrrec d’un equip educatiu especialitzat, que els acompanyarà en totes les activitats. No cal inscripció prèvia.

 

Estampes veïnals
Dissabte 28 maig de 2022

Quins aliments s’amaguen a l’Hortet del forat?
Compartirem ingredients, receptes i cultures d’arreu del món. A partir de la tècnica fotogràfica de la cianotípia deixarem constància del que ens agrada menjar utilitzant com a motiu les herbes i hortalisses de l’Hortet del Forat.
*Activitat en col·laboració amb l’espai veïnal Hortet del forat.

> Mira la programació AQUÍ

 MÉS INFORMACIÓ

Activitats gratuïtes a Barcelona

data inici
28-05-2022

lloc

Casal de Barri Pou de la Figuera
Sant Pere més baix, 70 (Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Web:
https://www.dracmagic.cat/projecte/imagina-imagina/