ETIQUETES STIKETS PER LA TORNADA A L’ESCOLA

Prepara’t per la tornada a l’escola! Necessites etiquetes per la roba?

Prepara’t per a la tornada a l’escola amb etiquetes personalitzades! Ja pots personalitzar les etiquetes amb nous dissenys.

Pots personalitzar les teves etiquetes AQUÍ ➡ https://goo.gl/AYTkyk

S’acosta l’època d’ excursions i ja sigui perquè hi ha viatges o activitats a la vista o perquè el fred comença a retirar-se, tenim roba per marcar i objectes que cal etiquetar. Cal portar-ho tot marcat per assegurar que totes les coses tornin a casa. I cal estar preparats per a la tornada a l’escola.

Pots personalitzar les teves etIquetes  AQUÍ ➡ https://goo.gl/AYTkyk

El procés de compra és molt senzill. A les etiquetes pots posar el nom del nen/a, escollir una tipografia, un color i una icona. Són ideals fins i tot per petits que encara no saben llegir. Ara tens més dissenys que mai per personalitzar les teves etiquetes Stikets. A més de noves icones, tens noves combinacions de colors i textures de fons, perquè les teves etiquetes siguin encara més xules.

etiuetes-stikets-per-marcar-roba-nens

Les etiquetes termoadhesives per a roba Stikets són permanents. Es planxen en 10 segons. No porten cola, sinó que s’integren en el teixit de la peça amb calor. Així, aguanten sense problemes a la rentadora i a l’assecadora. Com que no tenen relleu, són molt còmodes i no irriten la pell dels nens.

Però si busques una solució no permanent per marcar la roba o simplement no vols planxar, ara tens etiquetes adhesives per a roba. Simplement has de enganxar-les a l’etiqueta de fabricació de la peça i aguanten diversos rentats i assecats.

etiquetes-adhesives-stikets

Si necessites identificar les jaquetes, bates i anoracs d’una forma pràctica i ràpida, les betes personalitzades són la teva solució ideal.  Ja no caldrà cosir més. En només dos clics pots posar la teva cinta Stikets que a més podràs personalitzar amb el disseny i el text que vulguis.

betes-stikets

Les etiquetes adhesives per a objectes són perfectes per a marcar els xumets, biberons, però també els llapis, els colors, les joguines, els gots, els tuppers … Aguanten rentavaixelles, frigorífic, esterilitzador, microones i raigs UV sense problemes. A més a més aquest any, han inclòs un nou Pack Adhesives, ideal per a marcar tots els objectes. Amb la compra d’aquest Pack tens -40% dto. respecte la compra dels productes per separat.

pack adhesives stikets

A Stikets, també tens polseres identificatives, que es poden comprar per separat o incloses en el teu Pack.

Són molt útils per a excursions, colònies o campaments i, en general, per quan cal anar a llocs molt concorreguts, com platges o centres comercials.

Un altre de les seves novetats són els Pegats brodats. Podràs decorar i donar un aire nou a qualsevol peça o accessori. Fabricats en material termoadhesiu, pots planxar-ne als pantalons, a les bosses, jaquetes o qualsevol altre peça de roba. A més de customitzar la roba amb dissenys 100% originals de Stikets, també pots usar-los per cobrir o reparar forats o rascades de la roba dels nens.

stikets

Aquest any s’ha inclòs SOS Stikets. Ara les xapes identificatives Stikets inclouen un codi QR per facilitar la localització de les maletes, bosses o qualsevol objecte on les hagis col·locat. Aquest nou sistema permet a la persona que trobi el teu objecte perdut contactar amb Stikets, que actuarà com a intermediari. Nosaltres ens ocuparem d’enviar un transportista per recollir-lo i portar-te’l on vulguis.

stikets

>> Compra ara les teves etiquetes amb descompte per marcar-ho tot!

 

MÉS INFORMACIÓ

Etiquetes Stikets amb descompte

Més informació

>> Compra ara les teves etiquetes per marcar-ho tot!