ACTIVITATS NADALENQUES PER FER AMB NENS AMB VÍVELUS

Escapades i activitats familiars amb Vívelus

Activitats nadalenques per fer amb nens. Aprofita el nadal per passar més temps en família, fer activitats infantils i fomentar la curiositat dels teus fills.

Vívelus et fa una selecció dels millors plans per sortir amb nens, activitats o escapades… tu tries!

Escapada en família aquest Nadal.

 • Vés a buscar el tió al bosc i emporta-te’l a casa

L’activitat estrella per fer amb nens al nadal es diu Rescata el Tió. És una activitat màgica! Els nens troben el seu tió al bosc i se l’emporten a casa. És impagable veure com la cara dels nens s’il·lumina quan troben el tió i descobreixen un missatge per a ells.

rescata el tio al bosc

La reserva d’aquesta activitat per fer en família es fa online i només es paga per tió rescatat 34€ (promoció de llançament 32€). Gairebé, gairebé es paga el mateix que val qualsevol tió però, a més, fas l’experiència.

Hi ha diferents ubicacions a Barcelona i Girona, i a més de reservar l’activitat també pots reservar allotjament per la zona.

Informa’t aquí i escull el bosc que prefereixis

Plans per sortir amb nens a Barcelona

Vívelus ha  seleccionat dues activitats familiars a Barcelona que potenciaran la creativitat dels nens. Es tracta de dues gimcanes que es fan en família recorrent diferents parts de la ciutat. Una guia us esperarà a l’inici del recorregut per explicar-vos la temàtica i lliurar-vos el material de la gimcana.

 • Gimcana “A la recerca de la dona desapareguda”: ens posem en la pell d’un ciutadà romà la dona del qual ha desaparegut i hem de trobar-la. Recorreràs el barri gòtic de Barcelona seguint les seves pistes fins a trobar-la. El material necessari inclou motxilla, mapa, brúixola, prismàtics, llibre de ruta amb instruccions, sobres amb enigmes i una altra informació útil com per exemple fotos, dibuixos i articles de premsa. Informa’t aquí
 • Gimcana “Orientació en Família”: en aquesta gimcana familiar que es desenvolupa al parc de Montjuïc a Barcelona, els nens aprenen a orientar-se per sortir del parc. La gimcana posa a prova l’orientació, l’agilitat, la creativitat i l’objectiu és respondre el màxim nombre de proves en el mínim temps possible. La guia us esperarà a l’inici de la ruta amb el material necessari: motxilla, mapa, brúixola, prismàtics, llibre de ruta amb instruccions, sobres amb enigmes i una altra informació útil com per exemple fotos, dibuixos i articles de premsa. Informa’t aquí

Els preus són molt assequibles 20€ els adults i 10€ els nens – ara amb promoció d’un 5% de descompte.

Visita una granja d’animals

Des de Vévelus us recomanen 3 granges que es poden visitar els caps de setmana, sota sol·licitud de disponibilitat:

 • Visita a una granja de vaques i taller per aprendre a fer “mató”, a Cardedeu. Es tracta d’una granja familiar de vaques que fa formatge artesanal. La persona que ens rep ens fa un recorregut per la granja, on podrem tocar els vedells, veure les vaques pastar, descobrir com es munyen… Després entrem en una sala condicionada on fan formatge fresc amb la llet recentment munyida, el tradicional “mató” que podrem emportar-nos a casa. A prop de la granja hi ha una zona on es pot fer pícnic, així que podem passar tot el dia fora de casa amb la família.

Preu adults 20€, i nens gratis! Les visites només es fan en privat, per a grups a partir de 6 adults. Informa’t aquí

 • Altres opcions de granges d’animals per visitar a Barcelona. Fes clic aquí

Escapada a la neu amb nens a Andorra

Si no sabem o no volem esquiar però volem fer una escapada amb la família a la neu, hi ha moltes activitats que podeu fer. Informa’t aquí

 • Construir un iglú en la neu, a Granvalira.

activitats nadalenques per fer amb nens

 • Descens en una espècie de rodes inflables (snowtubbing), a Grandvalira.
 • Descens en trineu, a Vallnord.
 • Ruta de raquetes de neu, a Vallnord.
 • Excursió amb moto de neu, a Vallnord
 • Aventura al parc de tirolinas, ponts i entenimentades, a Vallnord
 • Visitar el museu de Jorge Lorenzo, a Andorra

Aprofita les ofertes i reserva també l’hotel familiar a Andorra. Reserva la teva estada a Andorra, informa’t aquí.

Nadal a PortAventura

PortAventura organitza durant el nadal diferents activitats i espectacles fins al 7 de gener de 2018.

Podeu reservar les vostres entrades o l’allotjament amb entrades incloses a PortAventura, amb preus especials. Reserva ja la teva estada a PortAventura i viureu la màgia del Nadal. Informa’t aquí

MÉS INFORMACIÓ

Nadal amb nens!