OP&KIDS, OCI PER A SINGLES AMB NENS

Vine amb els teus nens i coneix altres famílies monoparentals!

Activitats per a singles amb nens. Sabem que és important a  l’ infància l’ interacció amb altres nens i nenes, jugar, divertir-se, descobrir, viatjar.

Qualsevol aventura en aquesta etapa es converteix en un aprenentatge fabulós.

singles amb nens

La nostra motivació és que els vostres fills i filles gaudeixin interactuant amb altres nens i nenes fora de l’àmbit escolar.

La nostra excusa són les activitats, els caps de setmana i les vacances preparades i organitzades amb professionalitat, amor i molta cura, cuidant i preocupant-nos del més mínim detall.

No obstant això, el nostre propòsit no acaba aquí. Ens esforcem per fer que el gaudi i la diversió siguin també per a vosaltres, entre les mares i els pares que compartiu moltes més inquietuds que, a priori, us pugueu imaginar.

A Op&Kids som pioners i especialistes en caps de setmana, viatges i activitats d’oci a Catalunya exclusivament per a famílies monoparentals, on tenen cabuda en aquesta aventura  participants solters/res, divorciats/des, o vidus/dues  amb nens. Sou tots benvinguts.


PUBLICITATEl propòsit de l’empresa no és reunir una gran quantitat de gent per fer macro-quedades, sinó el d’unir petits grups de singles amb fills, en un àmbit  gairebé familiar, garantint el gaudi del vostre temps lliure amb una multitud d’activitats d’oci dirigides tant a adults com a nens acompanyats sempre per personal qualificat.

Op&Kids és una empresa de turisme a Barcelona,  l’objectiu  de la qual és satisfer les necessitats d’oci, viatges i temps d’oci en general de les famílies monoparentals. És marca registrada i garantia de Club de Vacances BCN, agència de viatges receptiva i d’organització d’esdeveniments  amb el número de llicència GC-002851.

MIREU TOTES LES ACTIVITATS I SORTIDES QUE ORGANITZEM.

 

MÉS INFORMACIÓ

OP&Kids

Més informació

Subscriu-te a la Newsletter i rebràs les novetats en sortides per a monoparentals AQUÍ

oci per a singles amb nens 04