EXCURSIÓ AMB NENS A VILADRAU PER CONÈIXER ELS CASTANYERS

Sortida a Viladrau per descobrir la cultura al voltant dels castanyers i les castanyes. Viviu la tardor al Montseny!

Imatge cedida per @dmaubanell

Excursió per conèixer els castanyers

  • Dies 13 i 20 de novembre de 2022 a les 11 hores
  • Per a infants a partir de 4 anys
  • Cal reservar prèviament.

Castanyes, castanyers i tardor: Un moment únic al Montseny

Viu una matinal tardoral a Viladrau per descobrir i vivenciar un dels moments més màgics al Montseny ple de colors, olors i vivències de tardor.
Una passejada familiar de baixa dificultat pels boscos i corriols, per conèixer i experimentar el passat, el present i el futur d’un dels arbres més emblemàtics del Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera: els castanyers.

Imatge cedida per @dmaubanell

Ens aproparem per mitjà d’anècdotes, contes i llegendes a una cultura lligada a les castanyes i castanyers, que amb el pas del temps s’ha anat oblidant i que volem recuperar.

Imatge cedida per @dmaubanell

Una proposta motivadora que us farà viure les castanyedes del Montseny de manera responsable, diferent i única, en el seu moment culminant, la tardor.

Excursió amb nens a Viladrau per conèixer els castanyers

Punt  de trobada: Hostal Bofill a les 11 hores.
Cal reservar prèviament. Preu: 8€ / De 0 a 3 anys gratuït.

Possibilitat de fer activitats per a grups en altres dades.

 
Altres excursions amb Educa Viladrau:

 

Ovelles, ramat, pastors… i una exhibició de gos d’atura. El món de la pagesia al Montseny, una experiència inoblidable

  • 20 de novembre de 2022 a les 10 hores
  • Activitat recomanada per a infants a partir de 6 anys
  • Cal reservar prèviament.

Una matinal per apropar-se al món de la pagesia. Ovelles, pastors, gossos d’atura en un espai natural únic, el Montseny.

Per camins i corriols ens aproparem fins a L’Esquellot, una petita explotació ramadera sostenible dins del Parc Natura del Montseny, Reserva de la Biosfera on ens esperen en Moisès i la Núria.

Durant el camí que ens portarà fins al Mas La Sala de Viladrau gaudirem d’algunes pinzellades del món de la pagesia des de l’època dels nostres besavis fins als nostres dies. Una oportunitat per apropar-se al món de la pagesia sostenible on podrem descobrir i vivenciar la vida a pagès. Quina raça d’ovelles? Com viuen? Què mengen?

Per acabar podreu gaudir en directe d’una exhibició de gos d’atura amb un ramat d’ovelles.

Una oportunitat única per reconnectar amb el territori i la gent que hi viu.

Punt de trobada: Coll Cendrós
Hora sortida: 10 h (De 10 a 14 h)
Preu: 16 €

➡  Possibilitat de fer activitats per a grups en altres dades.

 

Viu i tasta el territori! Una exhibició de gos d’atura i una degustació dels formatges artesans de L’Esquellot al bell mig del Montseny

  • Dies a concretar
  • Activitat recomanada a partir de 6 anys
  • Cal reservar prèviament.

Una matinal per viure de prop el Parc Natural del Montseny i assaborir el formatge artesanal de L’Esquellot del Montseny gaudint d’una petita exhibició gossos d’atura amb les ovelles del ramat.

Per camins i corriols ens aproparem fins a L’Esquellot, una petita explotació ramadera sostenible dins del Parc Natura del Montseny, Reserva de la Biosfera on ens esperen en Moisès i la Núria. Durant el camí que ens portarà fins al Mas La Sala de Viladrau gaudirem d’algunes pinzellades del món de la pagesia des de l’època dels nostres besavis fins als nostres dies.

En arribar, per començar a fer boca, podrem viure en directe una petita demostració de gossos d’atura en un paisatge únic i singular i a continuació gaudirem d’una degustació dels formatges artesanals elaborats amb molta estima per aquests productors locals escoltant les seves explicacions. Una oportunitat única per reconnectar amb el territori i la gent que hi viu.

Punt de trobada: Coll Cendrós
Hora sortida: 10 h (De 10 a 14 h)
Preu: 2o €

➡   Possibilitat de fer activitats per a grups en altres dades

 

MÉS INFORMACIÓ

EduCa Viladrau Turisme sostenible al Montseny. Activitats en família

data inici
13-11-2022
data fi
20-11-2022

lloc

Viladrau. Parc Natural del Montseny.

Comarca:

Osona
Latitud i Longitud:
41.844940, 2.393640
Telèfon:
670 22 46 49
Mòbil:
686 62 81 52
E-mail:
educa@educaviladrau.com
Web:
https://www.educaviladrau.com/

Més informació

Castanyes, castanyers i tardor!

Activitats en família per descobrir un moment únic al Montseny. Veniu a Viladrau! Educa Viladrau, empresa acreditada amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Parc Natural del Montseny, i ambel certificat internacional Biosphere, amb més de 30 anys d’experiència,  us proposa la descoberta vivenciada de la tardor, un moment especial al Montseny, d’un dels arbres més emblemàtics del Montseny, mitjançant un dels seus arbres més emblemàtics, el castanyer i un dels fruits de tardor per excel·lència, la castanya. ▪    Educa Viladrau és un equip de professionals del turisme sostenible arrelat al territori. ▪    Proporciona experiències per descobrir, emocionar-se, sentir... i viure. ▪    Dissenya i realitza propostes turístiques des del rigor i del coneixement d’un territori singular. ▪    Compta amb un ventall ampli d’activitats úniques per a tots els públics basades en el turisme sostenible, responsable i de qualitat.

.

IMPORTANT


Quan feu la reserva indiqueu el dia que hi voleu anar, quants adults sereu i quants nens/es i les edats dels infants.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.