📽 EL MEU PRIMER FESTIVAL DE CINEMA

El meu Primer Festival

  • Del 4 al 19 de novembre de 2023
  • Per a infants de 2 a 12 anys

  El meu primer festival de cinema infantil ofereix una proposta de cinema singular, creatiu i inèdit al nostre país.

Amb Barcelona i Madrid com a seus principals, aquest certamen suposa una oportunitat magnífica per a descobrir creacions provinents d’altres parts del món i viure una experiència única a través de les seves projeccions de llargmetratges, curts i activitats complementàries dirigides a famílies, escoles i públic professional.

Una experiència cinematogràfica única per gaudir en família d’un festival de veritat: més de cent pel·lícules d’arreu del món, premis, votacions, artistes convidats, tallers de creació, cine-fòrums i molt més!

El festival vol rendir el seu particular homenatge al famós estudi d’animació Aardman que aquest any celebra els 30 anys de l’estrena de l’icònic episodi The Wrong Trousers de Wallace i Gromit, guanyador de l’Oscar al millor curt d’animació.

El Meu Primer Festival de Cinema acollirà les premières a Barcelona i Madrid de dues emotives pel·lícules guardonades internacionalment: “Tony, Shelly i la llanterna màgica”, una pel·lícula d’animació stop-motion guardonada al festival de cinema d’animació d’Annecy; i la primera pel·lícula animada de Pablo Berger, “Robot Dreams”, seleccionada al festival de Cannes i també premiada a Annecy.

El festival, vol convertir al públic menut en l’autèntic protagonista: un públic actiu que opina, vota i fins i tot crea. Així, ferm en el seu esperit participatiu, el certamen comptarà amb activitats que complementaran les projeccions de les pel·lícules i curtmetratges d’aquesta edició.

 

📽️ Mira tota la programació AQUÍ (ben aviat)

 MÉS INFORMACIÓ

Cinema per a infants

data inici
04-11-2023
data fi
19-11-2023

lloc

A Barcelona i altres poblacions catalanes

Més informació

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.