CINEMA I ACTIVITATS CREATIVES PER A INFANTS A BARCELONA

Cinema i activitats gratuïtes al Casal Pou de la Figuera

6 de maig de 2017 de 11 a 13 hores
Per a infants de 3 a 7 anys

Activitat gratuïta on es proposen dinàmiques relacionades amb les arts visuals i la representació cinematogràfica.

A partir de dibuixos, pintures, fotografies o fragments audiovisuals es desenvolupen un seguit de propostes que, mitjançant el joc, la creativitat, les dinàmiques corporals i el treball en equip, permeten expressar les emocions de nens i nenes així com fomentar les seves habilitats personals i socials.

L’activitat està dissenyada per a que les famílies deixin els nens i les nenes  a càrrec de monitors i monitores especialitzats, que els acompanyaran en totes les activitats.

Programació:

Viatge al fons marí

1 d’abril de 2017

A més a més de ser com un gran prat blau, el mar està ple de sorpreses: peixos, vaixells, estrelles de mar, dofins, pedres, algues i molt més! Fem un viatge cap al fons del mar per descobrir els seus habitants. Coneixerem el fons del mar viatjant a través de les pel·lícules i aprendrem a representar-lo en dibuixos i collage a partir de múltiples tècniques.

Monstres, quin riure!

6 de maig de 2017

Farem un recorregut per les imatges de monstres i fantasmes que veiem en les pel·lícules i els contes i descobrirem si aquestes criatures que ens fan por són tan valentes com semblen. Crearem els nostres monstres imaginaris, els projectarem a la pantalla gràcies a la llum i els donarem moviment: farem ombres xineses!

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Activitats gratuïtes a Barcelona

Drac MàgicCarrer de Sant Pere Mitjà, 66 08003 Barcelona
Latitud i Longitud:
41.3891700, 2.1767870
Telèfon:
93 216 00 04
E-mail:
drac.info@dracmagic.cat
Web:
http://www.dracmagic.cat/?#

Com Arribar-hi