ACTIVITATS EN FAMÍLIA AMB FENT PAÍS COOPERATIVA

Oci i turisme de proximitat a Catalunya

La cooperativa Fent País ofereix capses regal amb activitats de lleure divertides i educatives per a famílies.

Amb les experiències podreu descobrir molts racons de Catalunya desconeguts, conèixer tradicions i la cultura, oficis, podreu fer tallers, visites, excursions, aventura o relax entre moltes altres.

Hi trobareu experiències als masos de turisme rural catalans,  visites a cellers, rutes i sortides culturals, experiències de salut i benestar o, fins i tot, la degustació de productes autòctons o subscripció a revistes i publicacions en català.

Conèixer la vida dels pescadors de l’Escala, acompanyar un pastor del Pirineu i el seu ramat d’ovelles, descobrir el Montseny amb un pícnic científic, visitar el Delta i enfangar-se en un cultiu d’arròs, degustar i aprendre a fer formatge artesà, dormir en un alberg de muntanya, participar en un assaig casteller… Són algunes de les propostes que la cooperativa Fent País ofereix a la seva capsa regal familiar.

Aquesta capsa familiar se suma a les quatre ja existents pensades per a parelles. Totes les propostes tenen dos elements en comú: el compromís social de totes les empreses que formen part del catàleg d’experiències i l’interès per descobrir el territori propi d’una manera autèntica i respectuosa.

Compromís econòmic, ambiental i social

Totes les empreses i entitats que participen a Fent País signen un certificat de compromís amb un triple vector: l’econòmic (afavorint l’economia de proximitat i duent a terme pràctiques responsables de gestió econòmica), l’ambiental (evitant impacte paisatgístic i incentivant la conservació de l’entorn) i el social (condicions laborals dignes, reforç del teixit associatiu i respecte a l’ús del català).

Per consultar les més de 300 experiències incloses a les capses regal visita www.fentpais.cat

 Compra’ls aquí

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Catalunya!

Més informació

Compra'ls aquí