ACTIVITATS FAMILIARS AL PARC DE JOAN MIRÓ A BARCELONA

Vine a moure el parc!

Camí Amic organitza una extensa programació d’activitats al Parc Joan Miró, gratuïta i adreçada a tot tipus de públic.

parc de joan miró

El Camí Amic és un projecte comunitari d’educació en valors cívics i ambientals de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni, que se centrar en els camins escolars i en el disseny d’un possible recorregut per anar a l’escola, i que vol fer un fomentar un ús del carrer just i respectuós amb totes les persones; que el carrer, el barri i la ciutat esdevingui un espai de relació, de col·laboració i d’intercanvi d’idees, un espai educatiu i d’enriquiment personal per a tothom, agradable i segur.

Les activitats familiars al parc de Joan Miró

• Espectacles familiars
• Aperitius musicals
• Traginer de jocs
• Tallers ambientals
• Ensinistrament caní
• Cinema a la fresca
• Activitats amb associacions i equipaments del barri (Biblioteca Joan Miró, Golferichs / Espai Català-Roca, EIX Jove, AE-Eixample, Chapucensis, Barcelona Futbol Botons… i la Jornada Anual del Camí Amic) i activitats a BArcelona (programa Activa’t, Barcelona Esports)

Música per a tota la família:  
SiamissDJ

Dissabte 16 de juny a les 12 h. Arbreda

We can be superheroes!

Les Siamiss DJs faran un recorregut per vàries dècades, des dels anys 50 fins l’actualitat, combinant cançons menys conegudes (que val la pena descobrir!) amb d’altres més populars. Una oportunitat per aprendre sobre els artistes que van sonant i, sobretot, de passar-ho bé ballant en família!

Traginer de jocs

Diumenge 17 de juny, d’11.30 a 13.30 h. Arbreda

Habilitat,  jocs tradicionals,  punteria,  malabars i circuit vial passats per aigua!

Aperitiu musical

Diumenge 17 de juny a les 12 h. Bar del parc (Aragó)

The Bird Yellow (Folk). Presentant el seu àlbum debut “Little Kids”

Guitarra, veu, paraules i silenci. Aquests són els elements amb els que juga aquest jove barceloní de només 22 anys amb nostàlgia d’altres èpoques i altres mons.

The Bird Yellow és el projecte musical en solitari del cantautor Gerard Vidal Barrena. Els seus temes remeten al més pur indie-folk anglosaxó i beuen de les arrels de la  música americana; estan compostos per melodies pausades, veu profunda i trencada, i lletres personals i íntimes.

Little Kids és el viatge iniciàtic d’un jove artista cap a la plena maduresa existencial; i també la seva carta de presentació que, amb un talent inusual per la seva edat, ens trasllada al seu univers propi: una mena de “limbo” que es presenta amb una pàtina de melancolia i tecnicolor.

Fotofesta 2018: Festival de fotografia amb vistes al parc.

Divendres 22 de juny de 17 a 23 h.
A l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca (C. de Llança, 21)

La Fotofesta és una jornada fotogràfica biennal amb l’objectiu d’impulsar i contribuir a l’exhibició, difusió, divulgació i circulació de produccions culturals en l’àmbit de la creació fotogràfica.

La jornada compta amb un programa que inclou conferències, exposicions, mostres de llibres i projeccions de treballs recents dels noms que més sonen en el panorama fotogràfic del país. És un punt de trobada pels professionals del sector i un mecanisme de divulgació per al públic general.

Cinema a la fresca: FRANKENWEENIE

Dimecres 27 de juny, a les 22 h. Arbreda

Una commovedora història sobre un nen i el seu gos. Després de la inesperada mort del seu adorat gos Sparky, el petit Víctor es val del poder de la ciència per portar al seu millor amic de tornada a la vida … amb uns pocs ajustaments menors. Víctor intenta ocultar la seva creació, però quan Sparky aconsegueix sortir, els companys d’escola de Víctor, els seus mestres i el poble sencer aprendran que crear una nova vida pot convertir-se en una cosa monstruosa.

(Tim Burton. Walt Disney Pictures – Tim Burton Productions, Estats Units, 2012. 87 min. VD en català. Col·labora: Centre Cívic Golferichs i Biblioteca Joan Miró)

Cinema a la fresca: CAPTAIN FANTASTIC

Dimecres 4 de juliol, a les 22 h. Arbreda

Un pare dedicat a criar i educar els seus sis fills al bosc, allunyats de la civilització convencional, de les comoditats de les ciutats i de la societat de consum es veu obligat a abandonar el seu paradís i enfrontar-se al món, compartint amb ells una experiència vital que cap oblidarà.

(Matt Ross, Estats Units, 2016, 118 min VD en català. Col·labora: Centre Cívic Golferichs i Biblioteca Joan Miró)

Cinema a la fresca: NI UNO MENOS (YI GE DOU BU NENG SHOU)

Dimecres 11 de juliol, a les 22 h. Arbreda

Wei Minzhi, una jove i pobre estudiant de tretze anys, és assignada per substituir un mestre, però amb la severa condició que cap dels petits estudiants (no molt menors que ella) desisteixi d’assistir a les classes, sota pena de no percebre el seu salari.

La jove comença una emotiva i desesperada recerca d’un dels alumnes quan aquest no es presenta a l’escola.

(Zhang Yimou, China, 1999,  106 min VD en català. Col·labora: Centre Cívic Golferichs i Biblioteca Joan Miró)

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Activitats amb nens al Parc de Joan Miró

Lloc

Parc de Joan Miró
Carrer d'Aragó, 2, 08015 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.378395, 2.147052
Web:
https://camiamic.wordpress.com/?#