ABACUS ET REGALA 5 EUROS

AQUEST NOU CURS CANVIA PER CRÉIXER I EMPORTA’T 5 € DE REGAL

Tornar a l’escola és molt més que estrenar bolígrafs o motxilla.

És la il·lusió de retrobar els amics i els mestres, compartir les aventures de l’estiu; és mirar cap al futur i obrir la porta a nous reptes.

Des d’Abacus cooperativa porten més de 50 anys acompanyant a milers de mares i pares, nenes i nens, professores i professors en aquest moment, de tornar a començar un nou curs, i trobar tot el material necessari per fer-nos créixer en una nova etapa.

Perquè canviar ens fa créixer.

En un nou curs, com alumnes, canviem d’assignatures i descobrim noves parts de l’univers, el que va succeir durant el passat del nostre món, aprenem noves llengües i cultures… Però també canviem d’hàbits: passem de llapis a boli, de llibreta pautada a llisa, de llapis de colors a aquarel·les, de motxilla de dibuixos a una llisa on podem fer les nostres pròpies personalitzacions… I també canviem de gustos, d’ídols i de crush, com es diu ara, i folrem les carpetes o empaperem l’habitació amb les seves cares o creacions.

Tots aquests canvis que anem passant com alumnes en cada etapa educativa ens fan créixer, ja que ho compartim amb les amistats, família, professorat de l’escola… i en cada conversa i intercanvi de d’opinions o coneixements ens formem com a persones conscients.

I com a mares i pares aquests canvis també ens fan créixer. Aprenem dels nous usos de materials, de que la creativitat es troba en tots els detalls, de com es programa un robot o de com els nous estudis demostren l’origen de la vida i que són diferents dels que vam aprendre quan érem alumnes.

Així que cada nou curs és una nova oportunitat per canviar la nostra mirada i els nostres coneixements, siguem grans o petits.

I per a que aquest canvi sigui més fàcil, emporta’t 5€ de regal* per bescanviar a les botigues d’Abacus cooperativa. Descarrega’t el cupó aquí, presenta’l a qualsevol botiga o utilitza el codi 5SNENS19BTS a la seva botiga online i gaudeix del canvi per créixer.

*Promoció vàlida per a compres superiors a 20 € (excepte llibres i serveis) del 19 d’agost al 30 de setembre de 2019 a totes les botigues Abacus i a online.abacus.coo. Els vals no són acumulables entre ells ni amb altres promocions vigents i només es podrà bescanviar un val per compra. Consulta condicions a botiga.