ABACUS ET REGALA 5 EUROS

Les hitòries de l’estiu les trobaràs a ABACUS, i a més, et regalen 5 €!

Som històries. Som el que vam viure i aprendre als estius. Som l’estiu que vam passar amb els avis, amb els cosins i els pares. Som els llibres que vam devorar entre migdiada i migdiada, els quaderns de vacances. Som les aventures que vam viure de colònies i amb la colla del poble, i tots els diaris que vam escriure.

I és que amb l’arribada de l’estiu és inevitable recordar, amb emoció, les històries que vam viure de petits i petites. Aquells dies calorosos, plens de fantasia i aventures, on gairebé tot era possible. Aquells mesos que es feien eterns, lliures d’imposicions i d’horaris, i a on només hi havia una única premisa: la llibertat per gaudir.

I ja que no podem tornar a aquells estius de la infància que van marcar-nos tant, el que sí que podem fer com a adults és contribuir a que els infants que estan al nostre voltant, filles i fills, nebodes i nebots, nétes i néts…, construeixin records igual de bonics que els nostres. Que construeixin els seus estius eterns i inoblidables. Perquè les millors històries tenen lloc a l’estiu. Perquè no hi ha estiu sense històries.

Per aquest motiu, enguany Abacus cooperativa ens convida a recordar els nostres estius de la infància per preguntar-nos què està marcant els estius dels nostres infants.

A través d’un concurs a xarxes socials, podrem compartir les nostres històries narrades en primera persona i guanyar una targeta de 100€. I, per descomptat, a través de l’acurada selecció de productes del seu catàleg, podrem construir-ne de noves. I és que Abacus porta 50 anys acompanyant-nos cada estiu, I enguany, hi torna. Per això compartim que totes les històries de l’estiu les trobarem a Abacus!

I per fer-nos-ho més inoblidable encara, a més a més, podem gaudir de 5€ de regal* per bescanviar a les botigues d’Abacus cooperativa. Descarrega’t el cupó AQUÍ, presenta’l a qualsevol botiga o utilitza el codi 5SNENS19ST a la seva botiga online i gaudeix d’un altre estiu ple d’històries!

*Promoció vàlida fins a l’11 d’agost en compres superiors a 20 € (excepte en llibres i serveis). Els vals no són acumulables entre ells ni amb altres promocions vigents i només es podrà bescanviar un val per compra.


PUBLICITAT