PLOGGING ENTRE VINYES AL CELLER ALBET I NOYA

Plogging entre vinyes a Albet i Noya

A Albet i Noya, jornada sense plàstics

Diumenge 11 d’octubre de 2020 a les 10 hores

Albet i Noya celebra la jornada Let’s Clean up Europe amb el II Plogging entre vinyes d’Albet i Noya.

Serà una jornada lúdica que començarà a les 10 del matí amb una xerrada sobre l’ús del plàstic a les nostres vides a càrrec de la formadora Berta Garriga (@arrelsvoladores). Seguidament, les persones que ho desitgin podran realitzar un plogging entre vinyes seguint diferents rutes proposades del celler.

PLOGGING

El *plogging és una modalitat esportiva sorgida a suècia i que consisteix en caminar o córrer al mateix temps que es recullen deixalles que es van trobant pel camí. És una conjunció entre j​ogging (​córrer en anglès) i ​plocka upp (recollir en suec).  Aquesta activitat està emmarcada dins la Semana Europea de la Prevenció de Residus sota el lema Let’s Clean Up Europe.El plàstic i les nostres vides

Un dels objectius de la jornada és conscienciar la gent sobre la problemàtica dels plàstics en el nostre dia a dia. La penedesenca Berta Garriga, formadora i divulgadora ambiental, ha preparat un taller  que ens farà adonar de com n’és de present el plàstic a la nostra vida i com podem evitar-ne el seu ús, tot proposant alternatives i noves maneres de consum.

PLOGGING

Per tal d’adaptar-nos a les noves mesures de seguretat, la xerrada es farà al jardí del celler complint amb les distàncies i amb mascareta, mentre que el plogging es farà per lliure i cada grup o unitat familiar podran seguir una ruta diferent. Al final de la Jornada al celler farem una recopilació dels residus trobats i hi haurà premis per les deixalles més curioses.

PLOGGING

El winebar d’Albet i Noya estarà obert durant tota la jornada.

Preu: 10€ (inclou xerrada, bossa de plogging i degustació de vi)

Compra les entrades AQUÍ

🔎  Més informació sobre el Celler Albet i Noya AQUÍ
MÉS INFORMACIÓ

Visita el celler en família!

data inici
11-10-2020

lloc

Celler Albet i Noya
Can Vendrell de la Codina (08739 Sant Pau d'Ordal) - (Subirats) Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3844800, 1.8046003
E-mail:
visita@albetinoya.cat
Web:
http://www.albetinoya.cat/?#