FESTA REALITAT A BARCELONA

Festa realitat i Festa de la infància

  • Dissabte 28 de maig de 2022
  • Al Parc Josep Serra i Martí (Barcelona).

Comunistes de Catalunya organitza al llarg de dissabte 28 de maig la Festa realitat, que inclou la festa de la Infància amb un munt d’activitats, espectacles i tallers familiars.

Aquest any l’accés a la festa serà lliure, i es finançarà únicament amb les vendes de menjar i beure.

 

FESTA REALITAT A BARCELONA

Festa de la Infància

La festa de la infància s’adreça a un públic infantil i juvenil i hi haurà espectacles per a tota la família.

Tabals de l’AFA de Canyelles

Dissabte 28 de maig de 2022 partir de les 11 hores

La festa de la infància començarà amb l’actuació de l’AFA del barri on es fa la festa, el barri de Canyelles. Els tabals començaran a animar la festa, que seguirà amb el concert de 2 princeses barbudes.

Concert: “2 princeses barbudes”

Dissabte 28 de maig de 2022

Som vuit mil anys abans de Crist. Queden molt lluny els temps on l’home era caçador-recol·lector i uns nous costums comencen a estendre’s per tot el món.

FESTA REALITAT A BARCELONA

Tot? No, tot no! Hi ha una petita comunitat que es resisteix al progrés del neolític i defensa la bona vida del paleolític.

Després d’explicar-nos els secrets de la nit i de volar com orenetes, les 2princesesabrbudes es posen dins la pell dels primers humans per explicar-nos la seva vida i costums.

Un concert per a tota la família amb cançons pop plenes d’humor tocades amb instruments petits i de joguina. Us quedareu de pedra!

Paella popular

Durant el migdia hi haurà una paella popular. Més informació a info@comunistes.cat

Contes desexplicats amb Vivim del cuentu

A partir de les 16 hores

Els Vivim del Cuentu són un grup de 8 rondallaires que van néixer el desembre del 2006 per tal de fer arribar els contes i fer volar la imaginació a petits i grans d’arreu del país.

FESTA REALITAT A BARCELONA

Creuen en el poder dels contes per a educar, per a fer pensar i també, és clar, per a entretenir. Per això fa temps que creen i escriuen les seves pròpies històries per apropar els infants a noves realitats.

 

Jocs gegants de Quriàlia

Tornen els Jocs Gegants, en aquesta edició de la mà de QUIRÀLIA.

FESTA REALITAT A BARCELONA

QUIRÀLIA entén l’educació com una eina de desenvolupament social i una capacitat permanent de les persones, la qual cosa és una garantia cultural i un mitjà transformador de la realitat a partir d’un diàleg constant i una tasca intencionada i estructurada.

 

Gimcana amb codis QR pel parc

Durant tot el dia es podrà participar en aquesta gimcana. Per conèixer les proves, caldrà escanejar els codis QR que hi haurà repartits per tot el parc.

 MÉS INFORMACIÓ

data inici
28-05-2022

lloc

Barcelona
Parc Josep Serra i Martí (Barcelona).

Comarca:

Barcelonès
Web:
https://festa.realitat.cat/

Més informació