ESTELS PER LA PAU A CASTELLDEFELS

Centenars d’estels volaran a Castelldefels en el Dia Internacional d’Estels per la Pau

  • 16 d’octubre de 2022 de 10 a 18 hores
  • A la Pl. de les palmeres, a Castelldefels

Es volen fer volar més de 900 estels en l’activitat “Estels per la Pau a Castelldefels”!

La Fundació Comparte, que és qui organitza la 9ª edició d’Estels per la Pau, juntament amb l’Ajuntament de Castelldefels, farà volar centenars d’Estels a la platja de Castelldefels. La plaça de les Palmeres de Castelldefels serà una vegada més l’escenari d’una jornada que es celebra a més de 100 ciutats del món.

El festival Estels per la Pau, es fa en el marc de les jornades de Pau i Solidaritat que celebra l’Ajuntament de Castelldefels i s’han programat amb diferents activitats entorn de la reflexió sobre la Pau i els drets de la infància.

A través de diferents activitats, es pretén compartir amb les famílies un espai de solidaritat des del qual reclamar la pau en el món, l’entesa entre pobles, la justícia social i el diàleg per a la convivència.

Des de les 10:00h del matí i fins a les 18:00h, es podrà gaudir a la Platja de Castelldefels de volades d’estels gegants, tallers infantils perquè els nens i nenes facin els seus pròpies cometes, música, inflables, maquillatge infantil, teatre, zumba, contacontes, paella popular i molt més.

 

 Activitats de la jornada – Diumenge 16 d’octubre de 2022 de 10 h a 18 h

estels per la pau

1 – Carpa Fundació Comparte: Espais habilitats per a la difusió del treball de la Fundació Comparte a l’Argentina, Xile, l’Equador, Hondures i Nicaragua.

2 – Tallers d’estels: Es realitzaran tallers per als nens i les nenes assistents, amb l’objectiu de crear, pintar i volar el seu propi estel. A més, animarem que tots els estels construïts incorporin, amb l’ajuda dels seus familiars, missatges de pau que farem volar pel cel de Castelldefels durant tot el festival.

3 – Activitats artístiques: Durant tot el dia l’espai disposarà d’un escenari amb actuacions artístiques, musicals, ball urbà i zumba que amenitzaran la jornada per a tots els i les assistents.

4 – Activitats infantils: El Festival disposarà d’activitats especialment destinades a la infància com són un espai de contacontes i zona de maquillatge infantil.

5 – Vola per la pau. L’associació Barcelona Estels i l’equip del Ventilador, participaran amb els seus cometes gegants i artístiques per a reclamar la pau en el món.

  • Demostració de vol: Diferents tipus de vol a càrrec d’especialistes i associacions d’aficionats a als estels de Catalunya, com per exemple Barcelona Estels i El Ventilador, autèntics professionals d’aquesta matèria.
  • El Jardí de Vent. Animals, plantes, organismes i figures elaborats amb materials molt lleugers “ballen” amb el vent i conviuen en harmonia dins d’aquest particular jardí plantat en la sorra de la platja.
  • Volem per la Pau. Es proposaran vols massius al llarg del dia.

6 – Zona d’inflables: Habilitació d’un espai en la Plaça de les Palmeres perquè els nens i nenes saltin.

7 – Paella popular: Hi haurà una paella popular per a tots i totes les assistents a càrrec del cafè restaurant Imperfect.

estels per la pau a castelldefels

En un espai de 500m2, les famílies podran gaudir de tota mena d’activitats dirigides especialment als més petits. A més, s’habilitarà un espai on les persones assistents puguin informar-se sobre la labor de la Fundació Comparte.

estels per la pau

L’objectiu del festival, així com de les Jornades de Pau i Solidaritat d’aquest 2022 és conscienciar a famílies, nens i nenes sobre la importància d’impulsar, des de l’òptica de la pau, la persecució dels objectius de desenvolupament sostenible de l’agenda 2030 basats a combatre el canvi climàtic (Objectiu 13), la conservació vida submarina (Objectiu 14) i la vida en ecosistemes terrestres (Objectiu
15) i, per descomptat, la incorporació dels valors de no violència, justícia i la inclusió (Objectiu 16) en totes i cadascuna de les societats.

 MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Castelldefels

data inici
16-10-2022

lloc

Plaça de les Palmeres
Castelldefels (Baix Llobregat)

Comarca:

Baix Llobregat
Latitud i Longitud:
41.266159, 1.9918314
Web:
https://cometasporlapaz.org/

Més informació