“BARCELONETA ÉS MAR” ACTIVITATS I TALLERS FAMILIARS

Per a la preservació del medi marí

Diumenge 10 de novembre de 2019 d’11 a 18 hores

* (sigueu puntuals que les activitats comencen a les 11 en punt)

A la Platja del Somorrostro (davant del Club Patí Vela)

L’Associació Front Marítim Barceloneta ha impulsat l’organització de l’esdeveniment de conscienciació social “Barceloneta és Mar”, per aprendre a respectar i tenir cura de l’entorn marí.

El proper diumenge 10 de novembre tindrà lloc aquesta jornada en què el mar i com preservar-lo seran l’eix principal i on hi participaran empreses, entitats, institucions i comerços del barri.

Avaluar les causes de la contaminació marina en l’àmbit global i local; conèixer els diferents tipus de pesca que s’utilitzen a la zona: artesanal, d’arrossegament i d’encerclament; aprendre les analogies entre el món marí i terrestre; saber més sobre la nostra fauna marina, com viuen i com tenir-ne cura o reciclar residus i convertir-los en productes reutilitzables són algunes de les activitats programades per fer en família. Totes elles enfocades a tenir cura de l’entorn marí.

  • Espai de Mar programarà sessions de recollida de plàstics del mar en Paddle Surf.
  • Actuació del Pescaplastik “No més Plàstics a la mar” i els seus tallers de gestió de residus dirigits per  Fundació Baleària
  • Ocean Port desenvoluparà tallers de reciclatge.
  • MB92 Barcelona organitza l’espectacle de Cuinassos
  • Hi haurà espais gastronòmics a càrrec dels diferents operadors que conformen l’Associació Front Marítim Barceloneta.
  • Tallers Infantils BCN organitza treballs manuals.

barceloneta és mar

A les 11 hores hi haurà una classe de zumba familiar i recollida de residus per aprendre a conservar la platja.

Aquest és un dia dedicat al coneixement del mar i la seva riquesa natural amb activitats que contribuiran a protegir l’entorn ia la conscienciació dels participants sobre l’ús i destí dels plàstics, utilització responsable dels recursos naturals, de l’aigua i les energies, la protecció de l’entorn i del medi ambient.

El foment de valors com la solidaritat, el respecte, la creativitat, la convivència, la vida saludable, l’educació, l’esportivitat, la cooperació, la sostenibilitat i el joc en equip seran presents en les activitats programades durant la jornada.

Des de les 11 i fins a les 18 hores hi haurà activitats i amb l’acreditació de 5 euros ( per a un projecte solidari a l’Hospital del Mar) podreu tenir ofertes gastronòmiques i tindreu també un plat de paella i una beguda.

➡ Aconsegueix la teva acreditació AQUÍ

La recaudació de l’acreditació anirà destinada a l’Hospital del Mar!


MÉS INFORMACIÓ

data inici
10-11-2019

lloc

Platja del Somorrostro (Barcelona)