OLI DE CALÈNDULA

Oli de calèndula per hidratar i protegir la pell

La Calèndula es fa servir tradicionalment pels seus efectes calmants sobre la pell irritada i l’oli d’ametlles destaca per les seves propietats hidratants.

La combinació dels dos productes pot ser excel·lent tant per hidratar i protegir la pell dels nens i nenes.

I també és un remei molt bo per tractar problemes de la pell quan hi ha picor i irritació com per exemple la pell atòpica, els escaldats i les irritacions provocades pel sol.

Per preparar oli de Calèndula (Calendula officinalis) utilitzarem únicament les flors d’aquesta planta, preferentment seques i les anirem introduint en un envàs de vidre de boca ampla. Ho alternarem amb un grapat de flors de Calèndula i un raig d’oli d’ametlles i així successivament fins arribar a dalt de tot.

Tancarem l’envàs i el deixarem 30 dies en un lloc on hi hagi canvis de temperatura entre el dia i la nit (una finestra, un balcó) És important que durant el dia no hi toqui la llum del sol directament.

Passat aquest temps, colarem l’oli i el guardarem en un envàs preferiblement de color opac. Així el tindrem preparat per utilitzar-lo quan sigui convenient en moments concrets o com a hidratant desprès del bany diari.



MÉS INFORMACIÓ

Més informació

CONSULTEU EL WEB

http://www.manantial-salud.com/

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.