PARC DELS ESTANYS A PLATJA D’ARO

Un espai natural on el paisatge es fusiona amb l’art

El Parc dels Estanys de Platja d’Aro és bonic per passejar, per anar en bicicleta, per observar la bassa i per descobrir escultures que s’integren en el paisatge natural.

I el més important, els ocells! Si som pacients podrem descobrir-los mitjançant els diferents miradors.  Totes aquestes, són raons per sortir amb nens i nenes i fer una visita lúdica, cultural, natural i artística!

Comencem la ruta? Us expliquem tot el que hi trobareu!

PARC DELS ESTANYS

 

 

Descobriu més de 250 espècies d’ocells

El Parc dels Estanys de Platja d’Aro és un espai de natura que compta amb un itinerari didàctic amb diversos miradors per a l’observació de fins a 250 espècies d’aus que habiten la zona humida o que hi fan estada durant les migracions.

PARC DELS ESTANYS

 

El circuit del Parc dels Estanys

Es pot donar tota la volta a l’estany a través d’un camí de terra. S’hi pot accedir a peu i també en bicicleta. Està permesa l’entrada de gossos, però han d’anar lligats.

PARC DELS ESTANYS

 

Aquest parc és un oasi pels ocells i també ho és per l’art. A través del camí trobarem un seguit d’escultures (canvien periòdicament) que es fonen amb el paisatge i fan el recorregut molt atractiu. Totes les obres d’art es troben etiquetades amb el nom i l’autor.

PARC DELS ESTANYS

 

La Bassa del Parc dels Estanys

La bassa del Parc dels Estanys té una capacitat de 60.000 m³ que es recull de l’excedent d’aigües del riu Ridaura i de la xarxa d’aigües pluvials gràcies a una obra hidràulica que evita inundacions al nucli urbà de Platja d’Aro.

PARC DELS ESTANYS

 

Les escultures del Parc dels Estanys

El passeig pel parc dels Estanys és un regal per a la vista, no només per la natura, també per les escultures que es poden observar. Diferents formes i material engalanen l’espai amb elegància. Escultures que s’integren el el paisatge i on podem fer que els més petits s’interessin pel món de l’art!

PARC DELS ESTANYS

El parc dels Estanys ocupa una superfície de 150.000 m². L’accés és lliure!

 

Consulteu també el Parc de Torrebosca de Platja d’Aro

 


PUBLICITAT



 

 

MÉS INFORMACIÓ

Parcs dels Estanys

Oficina de Turisme de Platja d'AroMn. Cinto Verdaguer, 417250 Platja d'Aro

Comarca:

Baix Empordà
Latitud i Longitud:
41.8114431, 3.049872
Telèfon:
972 81 71 79

Més informació

  • De juny a setembre: 7.30 a 21.30 h.
  • D’octubre a maig: 8 a 18 h.
 
 
 
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.