Sortir amb nens, l'agenda setmanal d'activitats familiars més completa de Catalunya!

Your eye care parotid glands emerge from behind the ramus of the mandible and can be distinguished from your eye, to that on palpation it is not tearing or detachment fork in Where To Buy MDMA Online Without Prescription.

LES LLETRES I JO. UN CONTE SOBRE LA DISLÈXIA


El conte interactiu explica a nens amb dislèxia què els està passant, perquè es distreuen i no aconsegueixen aprendre a llegir, i com poden incorporar les lletres de manera natural a les seves petites vides.


“Les lletres i jo. Un conte sobre la dislèxia”, editat en format electrònic per Sandia Books i disponible a les botigues iBookstore d’Apple i Android Market de Google, és una història de sentiments al voltant de la dislèxia: la solitud, tristor i enuig d’una nena que no aconsegueix dominar les lletres, i la frustració i preocupació dels adults que s’esforcen en ajudar-la.

Al final, com a tot bon conte, tant els uns com els altres aconsegueixen entendre què és la dislèxia i com és possible conviure amb ella.

El conte il·lustrat, que inclou àudio per facilitar la lectura dels més petits, està adreçat tant a nens amb dislèxia com a pares i educadors —logopedes, psicopedagogs, psicòlegs, mestres…—, i ofereix una guia didàctica sobre com uns i altres poden afrontar aquest trastorn del llenguatge que es calcula afecta entre un 5 i un 10% dels nens en edat escolar.El conte interactiu evidencia situacions habituals en què es troben adults propers a nens amb dislèxia —“li costa aprendre a llegir”, “a vegades s’inventa el que llegeix” o “es distreu fàcilment”— para ajudar-los a entendre quina part del comportament dels petits és conseqüència d’aquest trastorn, i com poden ajudar-los a dominar les rebels i esmunyedisses lletres.

El conte està disponible per iPad en quatre idiomes (català, castellà, anglès i italià) i per Android de moment només en castellà, tot i que la llista d’idiomes s’ampliarà properament.

Títol: Les lletres i jo. Un conte sobre la dislèxia
Editorial: Sandia Books (Sandia Publishing SCP)
Autores: Llucià i Bagüés, Iraida (il·lustradora) i Bailey Garrido, Alicia (logopeda)
ISBN: 978-84-940577-1-7 (català), 978-84-940577-0-0 (castellà), 978-84-940577-2-4 (anglès), 978-84-940577-3-1 (italià)
Format: Electrònic interactiu (amb àudio per facilitar la lectura) per iPad (disponible en català, castellà, anglès i italià) i per Android (disponible en castellà)
Pàgines: 32 pàgines
Estructura: Una primera part de conte il·lustrat per nens i una segona d’Orientacions pedagògiques per pares i educadors que segueixen l’estructura del conte i exposen a més les vivències que acostumen a tenir els pares
Preu: 1,99 € a l’Apple Store / Google Play

Descàrrega:

iPad: https://itunes.apple.com/es/book/les-lletres-i-jo-conte-sobre/id569411537

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisfera.sandiabooks.letrasyyo

Sobre les autores
Iraida Llucià i Bagüés. Va créixer amb un llapis a la mà “fent dibuixets allà on un espai de paper m’ho permetia”. Es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i ha treballat en diferents camps de les arts plàstiques, com a il·lustradora, modelista i pintora mural.
iraidaillustracions.blogspot.com.es
Alicia Bailey Garrido. Logopeda titulada per la Universitat Ramon Llull i amb àmplia experiència com a terapeuta en diferents escoles de la comarca del Penedès, és fundadora del centre especialitzat en el diagnòstic i el tractament dels trastorns de l’aprenentatge UDITTA, www.uditta.com.

Sobre Sandia Books
Sandia Books (Sandia Publishing SCP) és una nova editorial nascuda a Vilanova i la Geltrú i especialitzada en les dificultats de l’aprenentatge.
La seva primera publicació és un conte interactiu per iPad i Android titulat “Les lletres i jo. Un conte sobre la dislèxia.”. És un conte il·lustrat per entendre què és la dislèxia, explicat a través dels sentiments d’una nena que, per molt que s’esforça, no aprèn les lletres com els seus companys.

 

.

 

Sandia Books

 

 

http://sandiabooks.com

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

C/ Ca L'Escoda 8, Local

 

08800 Vilanova i la Geltrú

 

Telèfon: 938149489

QUÈ ÉS LA DISLÈXIA?

La dislèxia és un trastorn d’origen neurobiològic i base genètica que dificulta l’aprenentatge de la lectura i l’escriptura —també de l’ortografia i la comprensió lectora— en nens amb una intel·ligència normal o superior i sense problemes sensorials de visió o audició.

El dèficit central d’aquest trastorn està en la consciència fonològica, tot i que els dislèxics també poden tenir dificultats en la memòria seqüencial i de treball i en la velocitat de processament de la informació.

La dislèxia pot estar associada a altres trastorns como el dèficit d’atenció o la discalcúlia —dificultat per l’aprenentatge de les matemàtiques—.

Els nens dislèxics tenen dificultat per memoritzar i associar el grafema, el dibuix de la lletra, amb el fonema, so que correspon a la lletra, d’una manera ràpida i eficaç.

Aquesta capacitat depèn de la consciència fonològica (habilitat per ser conscient dels sons que formen les paraules), que constitueix la base de l’aprenentatge de la lectura i l’escriptura.

 
 

 

 

 

No trobes el que cerques?

Apps mòbil per a nens

 • SAMI APP

 • L'APP DE KIDNELIS, PER MILLORAR LA LECTOESCRIPTURA

  L'APP DE KIDNELIS, PER MILLORAR LA LECTOESCRIPTURA   Els jugadors escriuen directament en la pantalla de la tauleta o smartphone, després de valorar si les diferents frases Llegiu-ne més
 • HAPPY GEESE, Un joc per iOS

  HAPPY GEESE, Un joc per iOS Aplicació que resulta interessant per poder introduir els jocs de regles tradicionals (joc de l'oca, serps i escales) als nens. Llegiu-ne més
 • CONTES AMB VALORS

  CONTES AMB VALORS Aplicació per compartir en família, per parlar junts sobre l´amistat, la superació, l´autoestima, la tolerància o el respecte i on Llegiu-ne més
 • DE GRAN SERÉ...

  DE GRAN SERÉ... Entretinguda i divertida aplicació per tal que els nens, a través de diverses i boniques il·lustracions sobre professions, estimulin l'aprenentatge Llegiu-ne més
 • A LA GRANJA!

  A LA GRANJA! Ells nens podran aprendre el vocabulari relacionat amb els animals de la granja, escoltar els sons reals dels animals, iniciar-se Llegiu-ne més
 • LA IAIA ES PERD

  LA IAIA ES PERD Sara aprèn què és la malaltia de l'Alzheimer. Llegiu-ne més
 • UN MISTERI PER A LA CARLOTA

  UN MISTERI PER A LA CARLOTA La petita Carlota sempre està vivint mil i una aventures. Acompanya-la i descobreix el misteri que s’amaga darrera de la Llegiu-ne més
 • JO MATARÉ MONSTRES PER TU

  JO MATARÉ MONSTRES PER TU Bonica historia sobre com vèncer les pors nocturnes dels nens, escrita per Santi Balmes, cantant i compositor de Love of Llegiu-ne més
 • PETIT CONILL PERDUT TROBA FAMÍLIA

  PETIT CONILL PERDUT TROBA FAMÍLIA Una història il·lustrada que ens parla del tema de l’adopció des del punt de vista d’un infant. Per a nens Llegiu-ne més
 • 1
 • 2
 • 3

Subscriu-te al butlletí de sortir amb nens