Sortir amb nens, l'agenda setmanal d'activitats familiars més completa de Catalunya!

Bàner
ZOO CAL CASTILLO
Un espai natural on els nens poden estar en contacte amb els animals

Al bell mig del Parc de Collserola hi ha un zoo molt peculiar. Es tracta del nucli zoològic Cal Castillo, un recinte tancat emmarcat en un entorn natural, on podrem gaudir d’una experiència única en contacte amb els animals.

Emús, ases catalans, cabres del Tibet, cavalls nans, daines, porcs del Vietnam, paons, conills, ànecs ... al voltant de 125 animals viuen en aquestes instal·lacions.

La gràcia està en què no només podem observar-los, com faríem en qualsevol zoo, sinó que aquí podem estar en contacte amb ells, donar-los de menjar i acariciar-los. Per als nens i nenes és una experiència molt maca i divertida, i els grans no hem de patir, ja que tots són animals mansos i en qualsevol moment tenim les explicacions del senyor Castillo, el propietari del centre.

Els animals corren lliurement dins el recinte (no estan dins de gàbies) i els visitants poden recórrer tot aquest espai, que deu fer una hectàrea, observant i entretenint-se amb cada una de les espècies. No hi ha pressa; és molt bonic veure l’expressió en els ulls dels nens quan donen el menjar a les daines, per exemple, o bé quan agafen un conill (encara que prèviament hagin hagut de córrer una mica per agafar-lo!).

Un dels moments emocionants de la visita comença quan el propietari agafa el seu tractor: els nens i nenes, col·locats al remolc, tindran la oportunitat de fer un recorregut per tota la instal·lació, però ara d’una manera més divertida!!TANCAT!

INFORMACIÓ I HORARIS:

L’entrada és gratuïta. Es demana la voluntat per a col·laborar amb l’alimentació i cura dels animals.

Visiteu el Nucli Zoològic Cal Castillo, al barri Sol- Aire de Sant Cugat. Vora el pantà de Can Borrell.

Telèfons:

93-674 90 11  /  93-674 59 31  /  620 25 90 59

Horari: De 10 a 13 hores
Cal fer reserves per a grups

.
.