ADVENTURE PARK, A SANTA SUSANNA, AL MARESME

Adventure Park

Parc Adventure Park

A Adventure Park existeixen varis recorreguts entre els arbres, que estan units per ponts, xarxes, cables i tirolines i permeten passar d’arbre en arbre sense tocar el terra, amb la màxima seguretat, tant per els participants com per els propis arbres.

Els participants gaudiran i participaran activament en un esport convertit en joc i al revés. També és un recorregut amb activitats que posa en marxa aptituds, moviments, decisions i emocions que no s’experimenten habitualment. L’instint de superació es veu reforçat.


PUBLICITAT



L’Aventura al Bosc està formada per 3 circuits diferents:

1- Circuit Infantil: Per a tots els públics amb una estatura mínima de 1,10m. L’alçada màxima de les plataformes es de 2,5m. i la durada aproximada del recorregut és de 1:30h. Té un total de 12 proves.

2- Circuit Emoció: Per a tots els públics amb una estatura mínima de 1,30m. L’alçada màxima de les plataformes és de 8m. i la durada aproximada del recorregut és de 2h. Té un total de 20 proves.

3- Circuit Canoping: Per a tots els públics amb una estatura mínima de 1,40m. Un espectacular circuit de tirolines que sumen quasi 1000 m. de longitud. i la durada aproximada del recorregut és de 1h. L’edat mínima per participar sense supervisió d’adults és de 14 anys. Està format per un total de 12 tirolines.

MÉS INFORMACIÓ

Adventure Park amb nens

Camí de la Riera s/n (08398 Santa Susanna)

Comarca:

Maresme
Latitud i Longitud:
41.6415634, 2.669261
Mòbil:
679 443 095
Web:
http://www.activ-natura.com/?#

Més informació

Horaris
  • Obert tot l'any, el juliol i agost cada dia de 9 a 20 hores
  • La resta de l'any tots els dissabtes, diumenges i dies festius de 9 a 20 hores
  • Els dies laborables el centre obre sota reserva per a grups mínims de 10 persones.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.