WATER WORLD LLORET, A LLORET DE MAR

Water World Lloret, a Lloret de Mar

Aquest parc aquàtic situat a Lloret ofereix tot el ventall d’atraccions d’aigua, per garantir la diversió de tota la família.

.
WATER WORLD  té una extensió de 140.000m2 i compta amb més de 15 atraccions aquàtiques diferents, moltes de les quals no es poden trobar a cap altre parc d’Europa. Envoltat de natura és el lloc ideal per a passar un dia inoblidable en família. Dintre el parc es troba una gran varietat d’opcions de restauració, i es permet fer pícnic a les àrees de pícnic.

De les seves atraccions, en destaquen les següents:

  • X-TREME MOUNTAIN i WATER MOUNTAIN (muntanyes russes aquàtiques de més de 350 metres de recorregut).
  • STORM (dos tobogans construïts amb material translúcid per seguir el recorregut dels banyistes i que simula un torbellino).
  • RAFTING RIVER (és l’atracció aquàtica més gran d’Europa, amb més de 200 metres de recorregut a les fosques). Apta per tota la família, ja que es pot baixar amb una barca de 4/5 persones).
  • KIDDIE ISLAND (és una atracció interactiva dissenyada per la mainada, perquè els més petits puguin descobrir la màgia de l’aigua).
  • FAMILY LAGOON (àrea pensada per a relaxar-se i gaudir-ne en família.

Una multitud de sortidors d’aigua a pressió, fan d’aquesta atracció una piscina d’hidroteràpia immensa, envoltada de zones verdes i solàriums)

 



MÉS INFORMACIÓ

Water World Lloret

Ctra Vidreres km 1,217310  Lloret de MarGironaComarca de La Selva

Comarca:

La Selva

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.