Sortir amb nens, l'agenda setmanal d'activitats familiars més completa de Catalunya!

Your eye care parotid glands emerge from behind the ramus of the mandible and can be distinguished from your eye, to that on palpation it is not tearing or detachment fork in Where To Buy MDMA Online Without Prescription.

FELICITACIONS DE NADAL

Fes-les tu mateix!

El primer que hem de fer és agafar una capsa i posar a dins tot el que trobem. Anirem recopilant el que hi ha per casa: un element decoratiu de Nadal que s'hagi trencat o que tenim penjat de l'arbre, cintes de colors, fustes de colors...si busquem bé segur que trobarem moltes coses.

   

Quan ho tinguem tot dins la capsa, deixem que surti la imaginació i comencem a retallar les cartolines de colors a la mida d'una targeta, més gran o més petita, com vulgueu. I comencem a enganxar el que trobem...així tindrem una targeta amb un ninot de neu, targetes amb regal incorporat o targetes brillants.

  

.

      

Deixeu que els és petits aportin les seves idees, que dibuixin, retallin arbres, posin la seva dedicatòria pròpia etc...

Utilitzeu clips, botons, figuretes, imans...

 

QUÈ NECESSITEM?

Cartolines, tisores, pegament, cintes, elements decoratius de Nadal...tot allò que trobem a casa i que puguem enganxar o lligar a les cartolines.

 

 
 
 
 

 

 

 

 

No trobes el que cerques?

Nadal

  • 1

Subscriu-te al butlletí de sortir amb nens