PINYES DE NADAL

pinyes de nadal
Guarnicions nadalenques de la forma més natural

Fem pinyes de nadal! Us agradaria fer un centre amb pinyes? O decorar els poms de les portes amb pinyes?

A part de les decoracions que podem comprar a les fires i mercats d’arreu, també podem crear les nostres pròpies guarnicions.

Una idea molt fàcil i molt vistosa és pintar pinyes que podem haver recollit nosaltres mateixos uns dies abans.


Agafem les pinyes i les posem sobre un paper de diari.

Protegim bé els voltants de on estiguem pintant per tal que l’esprai no ens embruti la taula, parets o el que tinguem a prop.

Els protegim bé la cara (boca i nas) amb una mascareta o mocador, per tal de no respirar la pintura, i seguim bé les instruccions que se’ns indiqui per a l’ús de l’esprai.

I, després de tots els preparatius, ve la feina més fàcil: ruixem bé les pinyes amb la pintura daurada i, un cop ben tenyides, les deixem assecar.

Quines creacions podem fer?

 

Centres de taula

Col·loquem una espelma al mig d’un recipient o plat, i l’envoltem de les nostres pinyes pintades. Amb ben poca cosa ens quedarà un centre de taula preciós i molt elegant!

Decoracions per a l’arbre de Nadal

A part dels motius que tinguem per decorar l’arbre, podem agafar les nostres pinyes i distribuir-les per l’arbre, col·locant-les entre les branques per tal que s’aguantin soles.

 

Ja veureu quin efecte més bonic i natural que donen.

Decoració per a la porta d’entrada a casa

Amb un filferro finet, anem unint les pinyes: passem el filferro per la part posterior de les pinyes per tal que quedi dissimulat.

És com anar cosint pinyes.

El podem fer tan gran com vulguem.

El pengem a fora de casa, a la porta d’entrada, i així donarem la benvinguda a tot aquell que ens visiti durant les festes nadalenques.

Aquesta idea està inclosa en la nostra selecció de “manualitats de nadal per fer amb nens” Si vols saber què fer amb els nens aquest Nadal,  mira les nostres idees de manualitats de Nadal per fer en familia AQUÍ




MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Què necessitem?

  • Pinyes
  • Esprai de color daurat
  • A més, depenent del què vulguem fer amb les pinyes, o on les vulguem exposar, per fer les nostres creacions haurem de buscar per casa algun recipient decoratiu, espelmes...

    .....

Guardar

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.