CAP DE COLLA

Joc de taula dedicat al món casteller

Dos components del grup Bongo Botrako, un dels grups catalans més internacionals, converteixen les estones mortes a aeroports, hotels i furgonetes durant les gires en temps per la creació d’un joc de taula.

“Cap de colla” és un joc de taula amb cartes i daus on hi intervé l’atzar i l’estratègia per a poder carregar des de pilars simples a castells de gamma extra.

La idea neix a partir d’una partida del clàssic “Majhong”, el poquer xinès, on descobreixen que la dinàmica podria ser aplicada a l’àmbit casteller amb una baralla de cartes que permetés muntar, de forma fidel, les estructures castelleres. Després hi van afegir els daus per afegir-hi emoció i la part més adictiva. Un petit tast en aquest vídeo.

Aquesta idea va anar agafant forma fins a transformar-se en Cap de Colla, un joc avalat per especialistes del sector com el tàndem Màris Serra i Oriol Comas, el Festival DAU de Barcelona i el Festival de Jocs de Granollers i ja és Producte Oficial Casteller, títol que otorga la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

Cap de colla és un joc autoeditat.



Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.