LES GRANDS BUFFETS, A NARBONA

L’autèntica cuina tradicional francesa!

Les Grands Buffets, un dels bufets més grans d’Europa on es poden assaborir les receptes clàssiques de la burgesia francesa.

A Les Grands Buffets viureu una autèntica festa gastronòmica!

Les Grands Buffets

El restaurant Les Grands Buffets de Narbona és tota una experiència per als sentits. Un restaurant que ens transporta a l’època de la burgesia francesa i ens convida a reviure una experiència impressionant: el festí clàssic francès en forma de bufets plens de menjars exquisits.

Les Grands Buffets

El paladar es torna boig amb la varietat de sabors que ofereix, però no és l’únic: el restaurant és ple d’obres d’art, quadres, escultures que són un regal per a la vista, amb sales i salons decorades amb l’encant d’un luxe vistós i cridaner a l’estil d’un gran palau.

Les Grands Buffets

Les Grands Buffets es va fundar l’any 1989, amb Louis Privat al capdavant i ha estat guardonat com “El Millor restaurant de França”, per la prestigiosa guia Gourmand.

 

Hi ha moltes paraules per definir Les Grands Buffets (luxe, cuina francesa, abundància, un restaurant per al gran públic, un bufet d’alt nivell…), però hi ha dues paraules que a parer nostre marquen el seu caràcter i personalitat: l’excel·lència i la generositat.

Tots els detalls compten i sumen, des de la presentació del menjar, la taula, la vaixella, la decoració de les sales, fins al personal, present a totes les zones i que ens ajudarà en tot moment amb simpatia i empatia.

Les Grands Buffets

A Les Grands Buffets, tot és abundant parlant en termes gastronòmics. Sentim la necessitat de tastar-ho tot, d’olorar cadascuna de les aromes dels diferents plats… La nostra ambició desbordant per tastar i degustar… només quedarà coberta quan després del nostre primer dia en aquest paradís, tornem una vegada i una altra per percebre que tot és al nostre abast i provar exquisideses diferents a cada visita. I sentir noves sensacions cada cop.

Les Grands Buffets

.

.

El recorregut per Les Grands Buffets

 

La Rostissérie

Les Grands Buffets

La Rostissérie és l’eix central del restaurant, on es cuinen els plats al moment i al gust del comensal oferint, Cassoulet, Còquita Saint Jacques Gratiné, Vol au Vent de riu de Veau et Morilles, Tournedo i el tradicional Steak Tartar de Buey i cavall. També podreu demanar entrecots, turnedó, costelles, magret d’ànec, llagosta, llamàntol o una gran varietat de truites.

Les Grands Buffets

Aquí presideix un lema de Gargantua “ Fay ce que vouldras” (fes el que vulguis). I nosaltres afegim que degustis amb devoció cada mossegada sortida d’aquest rostidor.

 

Le Canard au Sang et la Presse à Cannard de la Tour d’Argent

Les Grands Buffets

Un espectacle en si mateix on podrem observar la famosa premsa d’ànec de la Tour D’argent!

Les Grands Buffets

Aquesta recepta emblemàtica només es pot degustar als restaurants d’alt nivell. Aquí es presenta davant de la mirada dels comensals, de la mà de Maîtres Canardiers i respectant l’ancestral ritual.

 

Le Liévre a la Royale

Les Grands Buffets

Es tracta d’una joia de la gastronomia francesa, inspirada en una recepta del segle XIX, també s’ofereix a Les Grands Buffets, així com al Foie gras escalfat al seu brou de ceps, una de les receptes més refinades, que completa un menú molt gurmet.

 

La Côte de Boeuf gargantuesque, l’Agneau de lait, le Couchon de lait

Les Grands Buffets

 

Les Mijotés Traditionnels et Les Plats Canailles

Les Grands Buffets

Sota unes cúpules daurades hi ha els plats tradicionals. Obrir, olorar i servir.

 

Les 9 jambons à déguster

Les Grands Buffets

Una varietat de 7 pernils, tots boníssims. Els podeu tallar vosaltres mateixos o demanar al personal de sala que ho faci.

 

La Cascade de Homards et Le Plateau des Huïtres

Les Grands Buffets

Les Grands Buffets ofereix la font de marisc a voluntat més gran que s’hagi vist mai, amb ostres de Thau, musclos, llagostins, cranc, gambes i cargols de mar… I exquisideses dels productes del mar, amb 6 varietats de l’autèntic salmó de Noruega.

Les Grands Buffets

I no us perdeu la cascada de llamàntols.

 

Les 9 Foies Gras à discretion

Les Grands Buffets

Diferents varietats que podem acompanyar amb diferents tipus de pa i melmelades

 

Le plus Grand Plateau de Fromages au monde. Récord Guinness

Les Grands Buffets

Si us agrada el formatge, aquest serà el vostre paradís personal. Es tracta del bufet de formatges més gran del món amb 111 varietats de formatge. I us volem dir, que necessitareu uns quants dies si els voleu provar tots.

Podreu degustar una seleccionada col·lecció de formatges – Camembert, Saint Nectaire, Comté, Salers, Morbier, Reblochon, Brie, 4 varietats de Rocafort, Munster, roda de parmesà, així com formatges de productors europeus com Hecha, Ladotiri i Graviera de Grècia, Gouda a Comí d’Holanda, Gorgonzola, Taleggio, Pecorino amb pebre i Roccolino Nero d’Itàlia, Stilton d’Anglaterra, Tête de moine de Suïssa i els espanyols Manchego i Cabrales, etc.

I si necessiteu consell, un mestre Crémieu us aconsellarà per fer més fàcil l’elecció.

Les Grands Buffets posseeix el reconeixement del Guinness World Rècords, per la col·lecció més gran de formatges en un restaurant al món.

Un escenari de 30 metres lineals on es proposen diverses seleccions temàtiques, perquè cada comensal descobreixi o torni a descobrir els grans clàssics o els formatges insòlits nacionals o internacionals.

Les Grands Buffets

A Les Grands Buffets aconsellen prendre els formatges amb xampany per poder fer una degustació més refinada. Aquest maridatge es fa accessible gràcies a una associació amb Maison Heidsieck que permet oferir l’ampolla d’Heidsieck Monopole servida a taula per 25 euros.

Les Grands Buffets

Cadascú dels formatges té al seu costat, l’etiqueta amb el nom, el tipus de llet, la procedència i si és fort o suau en una escala de l’1 al 10.

Les Grands Buffets

 

La Crêpres Suzette flambée sur la célèbre chariot en argent du Negresco

Les Grands Buffets

Una de les postres més apreciades de la cuina francesa que a Les Grands Buffets tenen un espai únic.

 

Le Gran Glacier à l’ancianne

Les Grands Buffets

Aquí trobareu una gelateria preciosa per als amants de les delícies gelades, on podreu degustar els millors gelats artesans i pastissos tradicionals.

Les Grands Buffets

S’ofereixen especialitats casolanes de gelat i els grans clàssics de la copa de gelat: Pêche Melba, Poire Belle Hélène, Coupe Mont Blanc, Coupe Colonel, Profiterols a la xocolata, Irish Coffee… acompanyat per un Chantilly casolà!

Les Grands Buffets

Miralls daurats, marbre, frescos, motllures i esplèndides vitrines decoren aquest espai que evoca l’atmosfera de les cases parisenques més grans.

 

La fontain de Chocolat el les 50 Pâtisseries maison

Els desitjos dels més llaminers es fan realitat en aquest espai on les postres es presenten com a petites obres d’art.

Les Grands Buffets

És difícil resistir-se als clàssics de la pastisseria, com els París-Bres (roscons), Saint-Honorés (pastissos de nata), Babas au Rhum (rosquetes al rom), Forêts Noires (pastissos de xocolata), milfulles, pastissets farcits de crema, macarons (pastissets cruixents i farcits de crema), cannelés (madalenes típiques de Bordeus), mousses, creps, gelats…

Les Grands Buffets

I una font de xocolata enorme!

Les Grands Buffets

 

El maridatge a Les Grands Buffets

Les Grands Buffets

Per acompanyar el menjar, es poden triar a la carta tots els vins de la regió, més de 70 varietats servides en condicions òptimes, en copa o en ampolla i al preu del distribuïdor.

Les Grands Buffets

Les ampolles de vi i xampany són servides en taula a preu de productor, és a dir, al mateix preu que cobra el propietari directament i per al xampany, el mateix que aplica Maison Heidsieck al celler (25 euros).

L’any 2019, el restaurant Les Grands Buffets va rebre el Premi Especial del Jurat a la carta més àmplia de vins servits a copa com a part del “Tour des Cartes”, concurs de les millors cartes de vins de França, organitzat per la revista nacional Terre de Vins.

 

L’art tradicional de la taula

Al restaurant Les Grands Buffets, el festí clàssic a la francesa continua molt més enllà del plat i ret homenatge a l’art tradicional de la taula.

Les Grands Buffets
La taula es presenta amb estovalles de qualitat, d’una manera elegant, representant un cerimonial del menjar clàssic francès: copes, vins en gerra de vidre, coberts de carn i peix, estovalles individuals, tovallons brodats…

 

L’excel·lència del servei

El servei està disponible per a tots els comensals, per ajudar a tallar, servir, informar, respondre dubtes. Sempre amb un somriure, una salutació còmplice i amb la voluntat extrema de prestar el millor servei possible.

 

Les sales de Les Grands Buffets

A Les Grands Buffets descobrim diferents sales i salons per dinar i sopar. Cadascú té una història per explicar, una decoració especial i un encant extraordinari i reben el seu nom en honor dels artistes les obres dels quals són exposades.

Les Grands Buffets

El president fundador de les Grands Buffets, Louis Privat, és un apassionat de l’art, i ofereix al seu restaurant a banda de menjar, art: pintors, escultors i arts decoratives.

Les Grands Buffets

Ofereix al públic en general una col·lecció única de coberteries, vaixelles de plata, i un veritable viatge per la història de l’art de la taula.

 

Sala “Max Le Verrier”

Les Grands Buffets

Aquesta sala acull elegants escultures de Max Le Verrier, un artista Art Déco la famosa peça de la qual “Claridad” d’1 metre i 70 centímetres d’alçada se situa al seu centre. Una immersió en l’esperit art deco de la dècada del 1920. Una galeria cuidada amb un minuciós treball de fusteria està dedicada al virtuós Alain Bellanger.

 

La Tente d’apparat

Les Grands Buffets

La sala mostra un mapa autèntic de la ruta del Canal du midi del segle XVII, “El Canal Reial”, es converteix a La Tente d’apparat Jean Baptiste Nolin en homenatge al seu autor, cartògraf i gravador del rei Lluís XIV.

 

La Salle Ann Carrington

Les Grands Buffets

A la Sala Ann Carrington, a la vitrina central, hi ha una obra original d’aquesta artista mundialment coneguda: la famosa escultura “bouquet” composta de coberts de plata, l’obra bessona de la qual s’exhibeix al Museu Britànic.

 

El Salón Doré Jean de La Fontaine

Les Grands Buffets

Le Salón Doré, dedicat a Jean de La Fontaine, una nova zona acabada d’inaugurar, amb capacitat per a 74 comensals, amb una acurada decoració composta de més de 18.000 fulles d’or elles parets es trobaran pintures inspirades en les obres de Jean-Baptiste Oudry, famós il·lustrador al segle XVIII de les faules de La Fontaine.

Com si es tractés de la sala d’un palau, la seva decoració té un efecte excepcional.

 

Espace Patrick Chappert Gaujal

Les Grands Buffets

Fins i tot la cuina arriba l’art a Les Grands Buffets. Sobre l’acer inoxidable descobrim obres d’aquest artista internacional.

 

Los jardines “Hervé di Rosa”

Rendeixen homenatge a les escultures tribals de Foumban de l’artista de Sète, fundador del MIAM (Museu Internacional d’Arts Modestes) que adornen la font amb vegetació. La Tente D’apparat Jean Baptiste Nolin, decorada al més pur estil barroc, mostra un mapa autèntic del Canal du Midi del segle XVII, “El Canal Real”, del cartògraf i gravador del rei Lluís XIV.

 

After works: Private Bowling Pub

Les Grands Buffets

En aquest espai d’estil victorià podreu degustar vins excel·lents acompanyats de xarcuteria, formatges, tapenades i altres aperitius gentilment oferts.

Tots els dijous hi ha música en directe i si és dia de partit, a la pantalla gegant es poden veure diferents esdeveniments esportius.

 



 

A més, Les Grands Buffets, es troben al cor d’un complex d’oci ple d’activitats: piscines obertes tot l’any, un tobogan gegant, un Pentagliss (tobogan de cinc carrils), un jardí aquàtic cobert, una pista de patinatge, una sala de bitllets i, per als més professionals del patinatge, un skate park.

 

Narbonne

Narbonne és una ciutat mediterrània amb 2.500 anys d’història que pertany a la província de Aude Pays Cathare a la regió de Llenguadoc – Rosselló. Es troba a 100 km de la frontera espanyola.

Narbonne permet que la família gaudeixi d’una ciutat històrica i urbana, en un entorn natural que ofereix una àmplia gamma d’activitats esportives de mar, muntanya i gastronòmiques.

A la ciutat es troba el “Canal de la Robina”, on podreu fer una passejada pel canal en un vaixell,

visitar la ciutat en un tren turístic,

descobrir la catedral de Saint-Just i Saint-Pasteur, conèixer l’Horreum (galeries subterrànies romanes que es van utilitzar com a magatzem fins a finals del segle I aC) o simplement passejar pels encantadors racons de la ciutat.



MÉS INFORMACIÓ

Les Grands Buffets en família

Route de Perpignan. 11100 Narbonne 
Latitud i Longitud:
43.1738160, 2.994379
Telèfon:
(+33) (0)4.68.42.20.01
E-mail:
info@lesgrandsbuffets.com
Web:
http://www.lesgrandsbuffets.com/ca/restaurant/bufets

Més informació

El preu

Un únic preu per a tot. Les Grands Buffets ofereix als seus clients tots els seus bufets a voluntat (incloent-hi foie-gras, llamàntol, ostres i salmó), a un preu únic de 47,90 €.
 
  • Els nens i nenes menors de 6 anys tenen el menú gratuït.
  • Els nens i nenes de 6 a 10 anys: 23,90 €. *Fins a un nen gratis o a meitat de preu per cada adult acompanyant que hagi demanat un dinar. Per beneficiar-se de la gratuïtat o la reducció del preu del menú caldrà presentar el document d'identitat dels menors fins a 10 anys.

Horaris

  • Obert cada dia de l'any.
  • Les Grands Buffets obre les portes els 365 dies de l'any, cada migdia i cada nit.

Com arribar-hi?

S'hi pot arribar amb vehicle privat o amb tren.
  • El tren Renfe-SNCF uneix Barcelona – Narbonne en 1 hora i 57 minuts, i Girona – Narbonne en 1 hora i 20 minuts, a un preu econòmic.
  • Renfe SNCF en Cooperación uneix cada dia Barcelona, ​​Girona i Figueres amb la ciutat francesa de Narbonne amb 4 freqüències diàries en un trajecte d'alta velocitat, des de 19 € per trajecte, connectant 19 ciutats espanyoles i franceses.
  • El viatge amb tren d'alta velocitat representa la forma més ecològica de viatjar per a la llarga distància.
  • L'estació de tren de Narbonne, és a 15 minuts a peu de Les Grands Buffets. També es pot accedir amb autobús, amb les línies E i B que passen cada mitja hora aproximadament.
  • El restaurant és a Narbonne, a la regió de Llenguadoc – Roussillon, al sud de França, a 15 km de la Reserva Africana de Sigean i a 10 km de l'Abadia Cistercenca de Fontfroide.
  • Accés per autopista: Narbonne Sud – Sortida 38
Obligatori reservar AQUÍ
Aparcament gratuït.

Rècord Guinness.

A l'interior de les Grands Buffets hi ha la forquilla més gran del món. Rècord Guinness.  
Leed también:
NARBONA, DESTÍ TURÍSTIC i FAMILIAR RESERVA AFRICANA DE SIGEAN ESPACE DE LIBERTÉ DU GRAND NARBONNE
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.