EL JARDÍ BOTÀNIC HISTÒRIC

Un petit trésor

El Jardí Botànic Històric, un petit tresor de la jardineria barcelonina, s’amaga dins de dos clots procedents d’antigues pedreres al sector de la Foixarda de Montjuïc, darrere del Museu Nacional d’Art de Catalunya.

jardí botànic històric

El fet que es tracti d’un lloc enclotat, a l’obaga de Montjuïc, fa que l’aire fred s’acumuli a baix i les temperatures del fondal siguin fins a quatre graus inferiors que les de la part superior. Aquesta circumstància facilita el desenvolupament d’espècies de caràcter eurosiberià, pròpies de climes més freds.


PUBLICITAT



Jugatecambiental

Diumenges fins al 18 de desembre de 2016 de 10.30 a 13.30 hores

Un punt d’informació, un espai d’activitat lliure i també de dirigida, destinat al públic familiar perquè puguin passar un matí engrescador i, alhora, conèixer l’hort  de la masia i el món de les plantes.

MÉS INFORMACIÓ

Jardí Botànic Històric

Av. dels Montanyans, 2608038 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3672991, 2.150668
Web:
http://www.jardibotanic.bcn.es/?#

Més informació

Com arribar-hi
Bus 150 (Estadi Olímpic de Montjuïc-MNAC) 55 (Museu Nacional-Museu Etnològic) Metro L1 i L3 plaça Espanya. A l’avinguda Maria Cristina pugeu per les escales mecàniques que van cap al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). L’entrada al Jardí es troba darrere l’aparcament del Museu, al costat de les escales mecàniques que envolten el monument a Francesc Ferrer i Guàrdia. Cotxe L’accés al Jardí amb cotxe es fa per l’avinguda dels Muntanyans, darrere l’aparcament del MNAC.
Horari
Gener, febrer, març, octubre, novembre i desembre, de dilluns a diumenge, de 10 a 17 h Abril, maig, juny, juliol, agost i setembre, de dilluns a diumenge, de 10 a 19 h Avís: no es permet l’entrada des de mitja hora abans del tancament. Dies de tancament 1 de gener, 1 de maig, 24 de juny i 25 de desembre
Preus
Entrada gratuïta Accessibilitat. Aquest espai no està adaptat.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.