FIRA DE TEATRE DE TITELLES DE LLEIDA 2024

35a Fira de Teatre de Titelles de Lleida.

Lleida acull la Fira de teatre de Titelles.

Fira de teatre de Titelles de lleida

Al llarg dels quatre dies de programació, Lleida gaudirà d’un ampli ventall d’espectacles que inclouran des de propostes tradicionals fins a d’altres de més innovadores; espectacles de sala i de carrer; per a totes les franges d’edat, que es faran en 22 espais tant a l’aire lliure com tancats.

Fira de teatre de Titelles de lleida

En aquesta edició l’espectacle inaugural anirà a càrrec de la companyia franc noruega Plexus Polaire que estrenarà a Catalunya l’espectacle Dracula – Lucy’s Dream i que suposarà el tret de sortida a aquests quatre dies del millor teatre de titelles i d’objectes. La inauguració tindrà lloc a la Sala Ricard Vinyes de La Llotja.

De les 33 companyies participants 13 són catalanes, 10 provinents de diverses autonomies espanyoles i 10 internacionals.

Fira de teatre de Titelles de lleida

Escenificaran 33 espectacles diferents, mostraran 1 curtmetratge i 1 exposició en moviment i ens portaran un total de 24 estrenes.

La Fira comptarà amb 8 estrenes absolutes, una d’una companyia lleidatana, quatre de companyies catalanes, dos de la resta de comunitats i una procedent d’Itàlia.

La Fira comptarà amb propostes adreçades als infants d’entre 2 i 6 anys, com El conillet que volia pa de pessic de Cacauet teatre, Closka de Panicmap, Block Theatre de la companyia Ko-Koo-Moo i Manoviva de la italiana Girovaga e Rondella.

Fira de teatre de Titelles de lleida

Entre els espectacles familiars també hi trobarem La ciutat de les llums, de David Zuazola, The Twist of the Metal de la balear Lila Jocs Reciclats i Circ, La Maestra d’Anita Maravillas, La osa estelar de la companyia basca Teatro Panta Rhei Antzerkia, Art-Ilusio de Markeliñe, Cosa. Intervenir un cuerpo de Macarena Recuerda Shepherd i Kochambre… montonera pa’un delirio d’Ale Hop.

També hi haurà espectacles de carrer.

Consulta tota la informació AQUÍ

 



MÉS INFORMACIÓ

data inici
02-05-2024
data fi
05-05-2024

lloc

Lleida (Segrià)

Més informació

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.