APLICACIONS PER A NENS: SAMI APP

Aprendre jugant

Per a nens de 0 a 6 anys

Sami App és un conjunt d’apps aplicades al desenvolupament global dels aprenentatges dels més petits en la seva primera etapa de creixement. Per a que els més petits desenvolupin les seves capacitats educatives, les seves habilitats cognitives i la seva gestió emocional mentre juguen i es diverteixen.

Apps de contingut divers (escriptura, matemàtiques, esquema corporal, emocions, classificació, música, memorització, desenvolupament artístic), Flashcards i Contes.

sami app

Una aplicació per a nens basada en el joc com a eina per a la seva educació, i plena de recursos per als pares.

Informació addicional per a pares i tutors a on es pot veure què treballa cada app, així com una proposta d’activitats extra per aplicar tot allò après en el vostre dia a dia.

Multidiomes. Gràcies al sistema d’idiomes resulta la solució perfecte per a famílies on es parla més d’una llengua o per a l’aprenentatge d’una llengua estrangera.

Cada app està desenvolupada en tres nivells de dificultat (1, 2 y 3) per adaptar-se a la realitat i al moment de creixement, cada nen és diferent i evoluciona a un ritme propi que cal respectar i potenciar.

apps per a nens

Al finalitzar cada pantalla guanya una “medalla mussol” que podeu imprimir, pintar i col·leccionar en el puzzle amb la resta de medalles.

Flashcards

Les flashcards poden passar-se a qualsevol edat. Amb elles es poden treballar tot tipus de contingut. Ajuden al futur procés de memorització i creen un espai de descobriment per als més petits.

aplicacions infantils

Al finalitzar cada pantalla guanya una “medalla mussol” que podeu imprimir, pintar i col·leccionar en el puzzle amb la resta de medalles.

Contes – Shake your story

Els contes són el pont a les emocions dels infants. Un nen veu reflectides les seves pors, les seves inquietuds, els seus desitjos en els contes. A SAMI Apps el nen podrà treballar la seva educació emocional i el seu descobriment del món.

aplicacions per a nens

Aquesta app proporciona els elements bàsics per generar un conte nou cada vegada que l’obres. Hi ha un munt de combinacions possibles només cal fer volar la imaginació.

Sleep Baby Owl


Fes que el teu bebé dormi ràpid i tranquil·lament. Selecciona entre els diferents sons i fes que sonin contínuament o posa un temporitzador. També pots gravar la teva pròpia veu.

*Premi El Chupete a millor app infantil, dins de la categoria d’Interactiva.




MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Disponible a Android, Apple, Samsung i Amazon.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.