Sortir amb nens, l'agenda setmanal d'activitats familiars més completa de Catalunya!

TALLERS FAMILIARS AL MUSEU DEL GAS A SABADELL

 

Les activitats del museu per a nens

Les propostes per a nens que es fan al Museu del Gas tenen com a objectiu que els nens desenvolupin bones pràctiques per reduir el consum d’energia, valorin l’estalvi energètic, coneguin com era la vida quotidiana abans que el gas i l’electricitat fossin habituals a les llars i prenguin consciència de la relació dels avenços tecnològics amb el confort i la qualitat de vida.

- Exposició per promoure l’ús responsable de l’energia, la preservació del medi ambient i el respecte pel patrimoni industrial.

Fins el 28 de febrer de 2016

L’exposició Hi jugues? Pensem en energia,  permet descobrir els secrets del gas i de l’electricitat com a fonts d’energia a través d’uns espais interactius amb experiments didàctics i divertits desenvolupats pel divulgador científic, Dani Jiménez.

- Tallers familiars “De diumenge al Museu del Gas”

Segons i quarts diumenges d'octubre i novembre de 2015 a les 11:30 hores

La programació famiiar oferirà tot un seguit de propostes culturals per descobrir en família la tecnologia, el medi ambient, i el patrimoni de manera divertida.

- Activitats educatives, tallers, jocs, contes i teatralitzacions

Els nens podran construir edificis a partir de l’observació de l’estructura del propi museu, faran hipòtesis sobre els avantatges i inconvenients dels diferents tipus d’energia, i a través de les joguines veuran com funciona el sol, el vent i l’aigua.

Els nens també tindran la oportunitat de conèixer com ha influït el gas en l’evolució de la societat, la importància de l’electricitat, investigaran dins l’arxiu històric i descobriran les peces més emblemàtiques del Museu del Gas.

L’objectiu d'aquests tallers és transmetre coneixements i el patrimoni del museu d’una manera dinàmica, lúdica i innovadora.

La proposta està vinculada l’exposició permanent del museu i el seu propòsit és estimular la creativitat dels nens i provocar la seva curiositat.

Activitats per educar sobre energia i estalvi

Les propostes per a nens que es fan al Museu del Gas tenen com a objectiu que els nens desenvolupin bones pràctiques per reduir el consum d’energia, valorin l’estalvi energètic, coneguin com era la vida quotidiana abans que el gas i l’electricitat fossin habituals a les llars i prenguin consciència de la relació dels avenços tecnològics amb el confort i la qualitat de vida.El Museu del Gas també ofereix activitats per a persones i grups amb necessitats educatives especials, adaptades a les seves necessitats i característiques.

Novetats en les activitats per a famílies

Programació d’activitats familiars permanents que pot realitzar-se de manera autònoma i sense l’assistència d’un monitor.

Les visites escolars

Una de les prioritats del Museu és donar-se a conèixer entre els infants a través de les visites programades per escoles.

Les activitats educatives segueixen un model on l’alumnat és l’element central de l’activitat, i combinen els tallers amb una visita al Museu. Els tallers estan orientats a nens que cursen des del segon cicle d’educació infantil fins a Batxillerat i Cicles Formatiu.

.

.

MUSEU DEL GAS

Fundació Gas Natural Fenosa

Plaça del Gas nº8

08201 Sabadell

Telèfon: 93 412 96 40

FACEBOOK

HORARIS

De dimarts a dissabte, de 10 a 14h i de 16 a 20h

Diumenge de 10 a 14h

Dilluns tancat

25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener tancat

Accés al Museu del Gas fins a 15 minuts abans de tancar

Més informació:

www.fundaciongasnaturalfenosa.org

.

.
 
,

 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

No trobes el que cerques?

Tallers infantils

 • TALLERS FAMILIARS AL MUSEU PICASSO

    Històries i més històries!: En aquesta visita-taller, visitarem el museu per parlar de quines històries ens suggereixen les pintures Llegiu-ne més
 • TALLERS PER A NENS A CASTELLÓ D'EMPÚRIES

      Taller de Natura. Fem remeis casolans. Dissabte 20 de febrer de 2016 a les 11 hores Llegiu-ne més
 • TALLERS FAMILIARS A LA PEDRERA

    Visita dinamitzada: Indiana Stones: explorem! Us convertireu en exploradors temeraris com l’Indiana Jones i descobrireu tots els racons de La Llegiu-ne més
 • TALLERS FAMILIARS, AL MÓN SANT BENET

  Taller familiar: Roda el món i torna al Born. Cristòfol Colom va descobrir productes que van revolucionar les cuines de Llegiu-ne més
 • I AM PATCHWORK, BE CRAFTY & SPEAK ENGLISH

    Taller "softies" Dissabte 13 de febrer de 2016 de 11 a 13:30 hores Llegiu-ne més
 • TALLERS FAMILIARS AL MUSEU DEL GAS A SABADELL

  Les propostes per a nens que es fan al Museu del Gas tenen com a objectiu que els nens desenvolupin Llegiu-ne més
 • TALLERS FAMILIARS ALS MUSEUS D'ESPLUGUES

  Descobreix l'art de la ceràmica en família amb La Barbotina! Un passeig màgic per l'antiga fàbrica Pujol i Bausis de la Llegiu-ne més
 • TALLERS FAMILIARS, AL MACBA

  Visites a les sales d’exposició i tallers per fer amb els nens. Llegiu-ne més
 • ACTIVITATS FAMILIARS AL MUSEU EPISCOPAL DE VIC

  Visita participativa amb la família a les col·leccions de romànic i gòtic. Amb un educador del Museu serem transportats al Llegiu-ne més
 • TALLERS INFANTILS AL MUSEU EGIPCI DE BARCELONA

    Si teniu petits apassionats per Egipte, apunteu-los als tallers temàtics: Arqueòlegs per un dia, jeroglífics, els tresors de Tutankamon, Llegiu-ne més
 • 1
 • 2
 • 3

Subscriu-te al butlletí de sortir amb nens