FESTA D’ANIVERSARI A SOULD PARK

FESTA D'ANIVERSARI A SOULD PARK

Bufa les espelmes a Sould Park

Organitza la teva festa d’aniversari a Sould Park. Una celebració a mida perquè  els més petits gaudeixin d’una festa inoblidable.

L’empresa presenta una tarifa especial per aniversaris: 120 euros per a un màxim de 15 nens. És a dir, per aquest preu, tots els assistents a la celebració aniran amb la seva targeta Sould Park, carregada amb temps.


PUBLICITAT



Concretament, una hora i mitja durant la qual podran muntar en totes les atraccions * utilitzant la seva targeta. A més, al nen que facin el seu aniversari al parc, se li regalarà una recàrrega addicional de 25 euros perquè pugui gaudir un altre dia de les atraccions de Sould Park.

Cal afegir que, per personalitzar una mica més l’aniversari, Sould Park presenta la possibilitat d’adaptar horaris per reunir a familiars en taules per a l’ocasió amb la finalitat de tallar el pastís de celebració.

El servei inclou la decoració amb globus i complements festius, així com la dinamització de la jornada amb tallers de pintar cares, concursos de dibuixos o globoflèxia, entre moltes altres possibilitats.

* Excepte per Pesca d’Ànecs i Plataforma “kiddie”.

Experiències d’oci per a cada edat

Per a nens de 1 a 12 anys
Aprenentatge i diversió van de la mà a Sould Park

Sould Park ofereix als nens diferents atraccions dissenyades segons els gustos i necessitats propis de cada edat.

Sould Park entén que cada etapa de la infantesa desperta inquietuds diferents.

Basat en aquesta premissa i amb la intenció de satisfer a petits i a grans, la cadena líder disposa d’ una gran varietat de jocs pensats per a nens d’entre 1 i 12 anys, oferint diferents graus de diversió i intensitat en cadascuna de les seves instal·lacions.

Diversions per a cada edat

Per als més petits, els que busquen ampliar el seu coneixement del món que els envolta, Sould Park ofereix atraccions plenes de color i sons. Jocs que estimulen els seus sentits i potencien la seva creativitat. Des de trens ambientats en l’antic oest i “safaris”, passant per cotxets, motos, cavalls i dracs. Experiències que transporten els nens a un món de fantasies.

Per a nens amb un nivell d’autonomia més alt, Sould Park ha dissenyat un altra concepte de diversió. Piscines de boles, i castells inflables, i curiosos parcs-laberint amb plataformes de tobogans… per a crear hàbits de destreses i habilitat.

Mini-karts o els impressionants jumpings, en els quals lligats a un arnès als nois gaudeixen fent gegants salts, són algunes de les aventures que conquisten els nois més arriscats i inquiets.

Nens i pre adolescents descobriran la més divertida de les experiències d’acord amb la seva edat.

Sould Park és un parc dissenyat perquè la família sencera materialitzi una tarda plena de diversió, amb la garantia de la seguretat i de l’entreteniment assegurats.

Novetat

Club de Socis: Tot són avantatges! Els usuaris poden accedir a la pàgina web i registrar obtenint el seu número de targeta Sould Park. Entre molts dels avantatges, per exemple, el client ja obtindrà 5 € de recàrrega només per registrar-se.

A més, pertanyent a aquest club, podran consultar el saldo de la targeta, conèixer el seu historial i rebre informació de les novetats Sould Park i aconseguir duplicats de targeta en cas de pèrdua.

Guardar

Guardar

MÉS INFORMACIÓ

Festa d'aniversari a Sould Park amb nens

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.4094370, 2.2167590
Web:
http://www.souldpark.com/

Més informació

Parcs a Barcelona

  • PARETS DEL VALLÈS. C/ La Volta
  • GRAN VIA 2 Avinguda de la Gran via, 75 L'Hospitalet de Llobregat
  • HERON CITY Avinguda rio de Janeiro, 42, Barcelona
  • MATARÓ PARK Carrer Estrarburgo 5, Mataró, Barcelona
  • DIAGONAL MAR,  Avinguda Diagonal, 3 Barcelona
  • L'ILLA Avinguda Diagonal 557 Barcelona
  • GLÒRIES Avinguda Diagonal, 208 Barcelona
  • MONTIGALÀ Passeig Olof Paime, 28-36 Badalona, Barcelona

Parcs a Girona

  • LLORET DE MAR Carrer Vinceç Bou, 14-18 Lloret de Mar
  • NOVA APP SOULD PARK
Guardar Guardar

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.